Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Legetårn

Haven er en vigtig del af mange hjem og især for børnefamilier kan haven være et tiltrængt pusterum, når støjen indendørs bliver for højlydt. Børnene kan få en ofte tiltrængt pause fra computer, fjernsyn og tablets, mens du kan få styr på dagligdagen i fred og ro eller simpelthen sidde og nyde deres fantasifulde påfund. Men selv de mest kreative børn kan ofte kun finde på nye lege på en grøn, flad græsplæne i et vist antal timer. Her får legetårnet sin plads hos alle de små riddere, prinsesser, brandmænd og eventyrer derude.

I et utal af former, farver og med alle tænkelige slags redskaber kan et legetårn rigtig hurtigt blive børnenes yndlingslegetøj. Det er den perfekte løsning for familien, da man ofte ikke har plads til en hel legeplads hjemme i haven. I stedet er legetårnet en kompakt løsning, der dog stadig indeholder timer og atter timer af legetid og alsidighed.

Legetårne fås ofte i saml-selv kasser, så du har mulighed for at bygge det sammen med børnene, men du kan også få færdigbyggede legetårne. Du kan vælge mellem rigtig mange modeller, hvilket også betyder at du kan finde et legetårn til den pris, som bedst passer til dit budget. Legetårne indeholder som oftest mindst en rutchebane, der kan kombineres med alt fra brandstænger, klatrereb og klatrevægge til sandkasser og borde med bænke.

Filter1

Vis