Legeplads

Rutsjebane
Filtrer
Produktegenskaber
Information om bæredygtighed
Mål

1000+ produkter

Legeplads Nordic Play Sandbox with Benches & Cover 120x120cm
Nordic Play Logo

Nordic Play Sandbox with Benches & Cover 120x120cm

Legeplads

331 kr.

1,0

Tre tips, før du køber legeplads

Børn kan lide forskellige redskaber på forskellige dage, og de vokser også fra visse typer legepladsudstyr. En blanding af forskellige typer udstyr og udfordringer er normalt populært.

  • En rutsjebane monteres ofte på et legetårn eller et klatrestativ. Rutsjebaner er ofte støbt i farvestrålende plast, men plast kan med tiden blive skørt af sol, varme og kulde. En rutsjebane af rustfrit stål er mest holdbar, men den er også det dyreste valg.

  • Legeplads med klatrestativ: Ved højere klatrestativer skal du sikre, at stiger og trapper er af en type, som barnet sikkert kan bevæge sig op og ned ad – uden at hænge fast. Tænk også over et godt faldunderlag af sand eller gummi under klatrestativet.

  • Et gyngestativ med én gynge er både billigere og fylder mindre end to gynger. Men børnene bliver hurtigt ældre og får venner på besøg, og så er det sjovt at kunne gynge sammen – eller når mor og far gynger med. En sansegynge er også populær at ligge på.

  • En sandkasse hitter hos de mindste ... men også hos naboens kat. Overvej et låg eller et net så katten vælger et andet sted. Og hvad med et sted at sidde? Brede kanter er også godt at vende og banke sandformene ud på.

Hvilken type legeplads vil du se på? Umalede naturmaterialer er ikke de billigste, men de giver en naturlig, diskret og eventyrlig stemning.
Er du i stedet ude efter en børnevenlig farveeksplosion? Så er malede og farverige plast eller stål komponenter sjove.

Som nævnt tidligere (og naturligvis) så bliver børn ældre, og familien kan selvfølgelig også blive større. Det giver med andre ord mening at planlægge fremad, når du alligevel er i gang med at etablere en legeplads derhjemme. Lav en skitse, og gør klar til en eventuel udvidelse af udstyret.

Læs mere hos Bolius om kravene til placering af legeplads i haven.

Annonce

Vild med vores nye look?

Læs alle nyhederne og giv din feedback

her.