Apple iPhone 6S 32GB
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Det kan være attraktivt at vælge iPhone 6S, ganske enkelt fordi det stadig er et virkelig godt køb, også selvom der er kommet nyere modeller fra Apple.

Det er ret oplagt, at iPhone 6S er bedre end forgængeren iPhone 6, mens iPhone 7 nok er endnu en tand bedre end iPhone 6S. Det er den klare ide med at sende nye modeller på markedet, at der skal opdateres, og vi skal have noget nyere og bedre. Men reelt kan en model som nærværende iPhone 6S have en berettigelse i sig selv. Det var utvivlsomt den bedste iPhone, da den kom frem som den seneste fra Apple, og selvom iPhone 7 har præsenteret nye sager, kan iPhone 6S sagtens stå på egne ben og klare sig.

En fordel ved en model som iPhone 6S er jo desuden, at prisen er faldet, fordi det ikke længere er den seneste i rækken. Altså kan vi på den vis tale om at drage fordel af udviklingen på en anden måde, eftersom vi kan erhverve os gode sager til gode priser, simpelthen fordi tiden går. Med iPhone 6S er det helt sikkert, at det fortsat er et virkelig godt køb, ja faktisk er det et bedre køb end nogensinde.

iPhone 6S har det velkendte design fra Apple, stilfuldt og elegant. Reelt er der ikke den store forskel her på iPhone 6S og dens forgænger iPhone 6, de er nogenlunde ens at kigge på. Men når man holder en iPhone 6S, mærker man den mere solide udformning end i iPhone 6. Samtidig har iPhone 6S det fine 3D Touch, hvor du ved at trykke mere eller mindre hårdt på skærmen kan udføre forskellige handlinger. Systemet med 3D Touch fungerer godt og er en klar fordel ved iPhone 6S. Især hjælper det til at spare tid.

Andre kvaliteter ved iPhone 6S er blandt andet, at den har et rigtig godt kamera, der blandt andet optager video i 4K-opløsning. Det er samtidig en iPhone med særdeles solid ydelse, som giver hurtighed på mange områder, og den modstår i øvrigt vand ganske godt. På den måde bliver iPhone 6S til et bredt appellerende produkt fra Apple, for den er hurtig og stærk, mens den samtidig er brugervenlig. Den ersmart og nem at anvende, og den ser godt ud.

Sammenlagt kan det derfor konkluderes, at Apple iPhone 6S er et rigtig godt køb, hvis du synes, det er tid til en ny iPhone. Du får en hel del for pengene, som sagt får du på en måde mere end nogensinde.

Log ind
Bliv medlem