Neato Botvac D6 Connected
ANNONCE

Fra Roboteksperten.dk

Neato Botvac D6 Connected robotstøvsuger

2.949 kr.

For dyrt? Få besked, så snart prisen på produktet falder.

Lignende produkter

Test

Her samler vi test, guides og produktanmeldelser, så du kan få et indtryk af, hvad andre mener om produktet.

4.0/5
Læs hele testen

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.4

Baseret på 146 anmeldelser

 • 5

  60%

 • 4

  29%

 • 3

  3%

 • 2

  4%

 • 1

  4%

Meget god

Dette produkt er virkelig godt som bare robot støvsuger, men også ret dyrt sikret, at du får om den samme funktionalitet af andre modeller i den lavere prisklasse

Hjælper med multitasking

Rart at plukke væk retter, mens lejligheden får vakuum. I betragtning af hvor hurtigt beholderen genopfyldes med støv og hår, gør det sit arbejde. Kræver noget forberedende arbejde, i det mindste hvis du kan lide mig, som om du har ting på gulvet, skal du tage et skød og se på ting, der kan være i vejen. En lille advarsel også, hvis du har høje tærskler (vi har ca. 3-4 cm, vinkel), at den ikke kan stige over. Vi løste det ved at lægge en papircoaster til 19 kr over tærsklen, så går det over. Går ind under alt, hvad der er over 10 cm (nu går sofabordet ud, for lavt) Kan ikke lide høje tærskler og løse tæpper (putted foran) eller frynser på tæpper Du kan „dot“ vakuum et område, men ville have været nip i stand til at radiostyre det over telefonen, hvis der er specielle steder, som det ikke automatisk scanner. Men ellers, meget tilfreds

Over forventning

Fra begyndelsen var jeg ikke klar over behovet for at have en robot støvsuger, men jo flere gange jeg bruger det, desto bedre bliver det. Det gør det hårde arbejde, men har for eksempel svært at få adgang i hjørner og på lister. Men det er fint nok. Er meget tilfreds.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Neato Botvac D6 Connected er 2.888 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 11 butikker.

Sammenlign alle Neato Robotstøvsugere

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.