Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

2.8

Baseret på 6 anmeldelser

 • 5

  0%

 • 4

  0%

 • 3

  83%

 • 2

  17%

 • 1

  0%

Gode rengøringsresultater, men mangler nogle funktioner.

Jeg har brugt Roomba 976 nu for snart til 4 uger og er tilfreds med det. Bor i en åben plan 2a på 60 kvm. 976an har stilfuldt design med guld farve og føles robust i byggekvalitet. Jeg er virkelig tilfreds med rengøringsresultatet efter hver rengøring, der kører ca. 3 gange om ugen. Får tømmer støvbeholderen efter hver rengøring, altid så overrasket over, hvor fuld den er med for det meste fint støv. Det meddeler, at beholderen er fuld næsten hver gang, jeg ser det som positivt, at den finder så meget støv og kog. Kan se det som containeren er i det mindste hold. Det passer perfekt til min bolig, men spekulerer på, om man har et større overfladeareal. Jeg har studeret et par gange hvordan det virker og er imponeret over, hvordan det fungerer struktureret på tværs af alle overflader. Det tager ca. 50 minutter pr. Rengøring. Det negative er, at jeg savner visse funktioner som at kontrollere, hvilke overflader det skal rengøre og ikke og hvornår. Det er så smart, at det kortlægger lejligheden og man ser amboltens overflader, men så slutter det. Dette er nok for min 2a, men ville jeg have flere værelser, så ville dette være et krav. Dette er, hvad jeg kan hjælpe, så støvbeholderen ikke er blevet så fuld, hvis man havde fokuseret på køkken og entre og måske ikke rengøres under sengen hver gang, hvor støvet kan blive lagt lidt længere. Dette er knyttet til den højere pris på £5495, trækker min samlede bedømmelse ned.

Roomba, usmart støvsuger

Her tror jeg iRobot har gjort op med sig selv. Det kan være en af deres billigere robot støvsugere, men 5500kr er ikke billigt, og jeg ville have håbet på en smartere duster end det. Det er ligegyldigt, om det har 5ggr bedre sugekraft end tidligere verson, der er så mange andre mærker til samme pris eller billigere, der er betydeligt smartere end dette. Jeg synes, iRobot skal låse op for flere funktioner selv på disse mindre serier og i stedet tjene penge fra folk, der skifter sig selv op til den større, når de føler behov for det. Jeg, på den dag, jeg vil skifte op til større robotstøvsugere, vil vælge et andet mærke. Fra iRobots hjemmeside står der „Med Wi-Fi® -forbindelse og -kortlægning får du fuldstændig kontrol over din Roomba® 976 robotstøvsuger“ Nej, du har kun kontrol over start og stop! Intet andet. Er ikke imponeret, bedre muligheder er tilgængelige til samme eller bedre pris.

Trodsig robot.

Har været testkor af denne ene i omkring 3 v. Jeg havde ikke så høje forventninger, ønskede at se, om det tog kattehår og kattesand. Det gjorde det galant. Men der er en stor MEN. Det er ikke altid finde alle værelser, nogle gange det renser alle 3, og nogle gange renere det kun 2. Og det sker desuden, at den ikke altid finder vej tilbage til opladeren, når den er træt. Det er som et lille barn i en alder af trods. Kunne man finde sig i det, så kan jeg anbefale det, da det tager op både kattehår og kattesand godt.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for iRobot Roomba 976 er 3.999 kroner. Det er den bedste pris lige nu hos 1 butik.

Sammenlign alle iRobot Robotstøvsugere

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.