Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Stort udvalg af motionscykler

En motionscykel har pedaler, et styr og en saddel. På den måde ligner en motionscykel en almindelig cykel. Men modsat en almindelig cykel er motionscyklen stationær og beregnet til indendørs brug. Motionscyklen er et fantastisk redskab, hvis man gerne vil i form, og fitnesscentrene er fyldte med dem. Men det er også smart med en motionscykel i hjemmet. En kold, mørk dag, hvor det regner, kan det være svært at tage sig sammen til at komme ud på løbeturen. Men der er ingen undskyldning for at undvære motionen, for det er nemt lige at hoppe op på motionscyklen og tage en tur. Man kan ovenikøbet følge med i sin yndlingsserie på tv eller læse avisen samtidig med, at man motionerer.

En motionscykel er velegnet til alle uanset alder, vægt eller kondition. Cyklen kan indstilles, så den passer i størrelsen. Belastningen kan tilpasses så turen bliver ligeså hård eller let, som man vil. Nyere og avancerede motionscykler har et elektronisk display, der gør det nemt at planlægge sin træning. Man kan se, hvor langt og hvor længe, man har cyklet. Man kan også indstille cyklen til automatisk at ændre belastningen. En motionscykel er god for folk med skader og til genoptæning. Fordi cyklen kan indstilles individuelt, kan man undgå at overbelaste de skadede led og muskler.

Motionscykler fås i mange prisklasser. Motionscentrenes super avancerede motionscykler er uden for de fleste almindelige menneskers prisramme, men mindre kan også sagtens gøre det. Det er ikke nødvendigt at købe den dyreste, mest avancerede cykel for at få glæde af den.

På den anden side skal man heller ikke købe den billigste motionscykel. Man skal ikke gå på kompromis med kvaliteten. Hvis man køber en dårlig motionscykel, får man den ikke brugt. Og en motionscykel er et stort stykke fitnessudstyr, som ikke kan gemmes væk under sengen.

Filter1

Vis