Romaskiner

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Nogle romaskiner kan klappes sammen og fylder derfor ikke lige så meget. Er det vigtigt for dig at romaskinen kan klappe sammen?
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

100+ produkter

Romaskiner Concept 2 RowErg PM5
Bedst i test

Concept 2 RowErg PM5

Romaskine, Display

9.985 kr.

Førsteklasses byggekvalitet, robevægelse og modstand

Romaskiner InShape Romaskine

InShape Romaskine

Romaskine, Display, Kaloriemåler

1.099 kr.
ROMASKINE

Almindelige spørgsmål

En romaskine er, i bund og grund, et super effektivt træningsværktøj til hele kroppen. Som navnet antyder, så simulerer maskinen de samme bevægelser, man laver når man ror i en båd, og dermed bruger man langt størstedelen af de store muskelgrupper. Værdien i en romaskine ligger især i, at hele kroppen arbejder under træningen. Hvis man for eksempel laver intervaltræning med henblik på hurtigt at tabe sig, så er en romaskine et fænomenalt valg.

Hvor lange dine sessioner er afhænger af, hvad du gerne vil have ud af træningen. En romaskine er fantastisk til både korte og lange træningssessioner. Et godt råd er, at have længere sessioner med en afslappet rytme i starten, bare så du kan få helt styr på teknikken. Når du har styr på teknikken, så er der ikke noget, der stopper dig fra at have alt fra 15 minutters intens intervaltræning til 30+ minutters udholdenhedstræning. Fordi en romaskine aktiverer alle de store muskelgrupper, så betyder det, at bare du bruger den, så gør du fremskridt!

Som navnet antyder, så er den bevægelse, du laver i en romaskine, den samme, som når du ror i en båd. For at få mest ud af din træning og undgå skader, er det vigtigt, at du finder en god roteknik. Nogle gode huskeregler er:

  • Start med at sidde med strakte ben og strakte arme. Hold din ryg lige, dog en lille smule tiltet tilbage, så håndtaget er lige over navlen.
  • Mens du holder dine ben og ryg lige, læn dig en lille smule fremad, så din ryg kommer foran dine hofter. Hold dine arme lige, og ikke buk dine ben før håndtaget har passeret dine knæ. Glid derefter langsomt fremad med sædet.
  • Når du er kommet helt frem, så vil dine ben været bukket. Din ryg bør være lige og tiltet lidt fremad. Dine arme bør nu være lige og håndtaget bør være på samme højde, som dine knæ. Dine fødder bør i fuld kontakt med fodpladen. Skub derefter dig selv tilbage med dine ben.
  • For at få et bedre indblik i de præcise bevægelser for effektiv træning, anbefaler vi denne video. Bemærk, videoen er på engelsk, men den viser tydeligt fra start, hvordan sund roteknik skal se ud.
Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os