Stepmaskiner

Filtrer
Produktegenskaber
Mål

22 produkter

Stepmaskiner Abilica CoreStep 360

Abilica CoreStep 360

Stepmaskine

1.125 kr.

3 tips, når du skal købe en stepmaskine

Tænk over, hvilken type stepmaskine du vil have (og hvilken der er bedst for tegnebogen). Husk, at du skal have plads til den, og at den skal kunne give dig den træning, du er ude efter.

  • En mini stepper er den enkleste model. Den lille stepmaskine kan gemmes i skabet eller under sengen, og derfor er den meget velegnet til hjemmebrug – også et godt valg for nybegynderen. Men undersøg maskinens maksimale vægtgrænse, som kan være lavere en de større maskiner.

  • En trappemaskine (eller stepmill) er udformet som en rulletrappe, hvor du kan justere hastigheden. Den giver rigtig god træning, men optager meget plads og koster ofte mere end andre modeller.

  • En lodret stepmaskine minder om klatring. Her er også armene involveret, så du får trænet hele kroppen. Også disse varianter koster ofte lidt mere.

Vælg en stepmaskine med forskellige typer modstand, så du kan tilpasse den efter, hvor hårdt et træningspas du vil køre.
Mange foretrækker en stepmaskine med håndtag. Det gør, at du kan fokusere på at træde og ikke på at balancere – hvilket især er godt, når du skal træne lidt mere intensivt.
Og hvis du vil træne bagdelen lidt ekstra, så kan du vælge en stepmaskine med twistfunktion, der hjælper dig med at træne bagdelen bedre.

Stepmaskiner kan være avancerede på forskellige måder, afhængig af variant og model. Hvis du kan lide statistik, bør du kigge efter en decideret trappemaskine med træningscomputer. Så kan du se forskellige typer data som eksempelvis tid, antal skridt og hastighed. Nogle modeller kan logge dataene, så du kan sammenligne dem over tid.

Mange stepmaskiner er fremstillet i hård plast, men den allerbedste holdbarhed får du, hvis du vælger en i aluminium eller et andet metal.

Hos aktiv træning har de skrevet om fordelene ved træning på en stepmaskine.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os