Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Stort udvalg af crosstrainere

Har du brug for at komme i form før årets skiferie, så er crosstraineren det helt rigtige valg. Crosstraineren er på sin vis en kombination af flere forskellige typer motionsmaskiner, nemlig løbebåndet, motionscyklen og stepmaskinen. Men i modsætning til disse har du mulighed for at bruge armene lige så meget som benene, når du træner.

Crosstraineren er udstyret med bevægelige arme, som du enten kan hive eller trække i. Derved styrker du også armmuskler og brystmuskulatur. De fleste crosstrainere er dog også udstyret med faste håndtag, hvis du kun ønsker at bruge benene. Den optimale træning opnår du dog ved at bruge både arme og ben på samme tid. Crosstraineren er indrettet sådan, at arme og ben bevæger sig modsat hinanden, når du pisker af sted. Derved styrker du samtidig rygmusklerne og de skrå mavemuskler.

Som opvarmning til årets skitur kan man sige, at øvelserne på crosstraineren minder lidt om langrend bortset fra, at benene bevæger sig fremad i flade cirkler. Crosstraineren er i modsætning til både stepmaskine og løbebånd yderst skånsom mod knæene, da fremdriften er fordelt mellem armenes og benenes bevægelser. Der er heller ingen stød, der kan påvirke ben og rygsøjle negativt.

De fleste crosstrainere er i dag udstyret med et panel, hvor du kan vælge et træningsprogram. Måske du gerne vil træne din kondition eller din udholdenhed. Der er et træningsprogram, der passer til dine ønsker og behov. På panelet kan du selv vælge, hvornår du vil øge eller mindske vægten. Du kan også se, hvor lang tid du har trænet og antallet af forbrændte kalorier. Ved at tilslutte en pulsmåler kan du også måle din puls.

Med en crosstrainer er der ingen undskyldning for ikke at få sved på panden. Så det er bare med at komme i gang med træningen før årets skiferie.

Filter1

Vis