1. Start
 2. Sport & Fritid
 3. Træningsmaskiner
 4. Konditionsmaskiner
 5. Løbebånd
 6. Løbebånd

Løbebånd

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Hvor stort er dit budget til dit nye løbebånd?
Filtrer
 • Træningsmaskiner
 • Konditionsmaskiner
 • Løbebånd
 • Motionscykler
 • Crosstrainers
Type
Produktegenskaber
Mål

300+ produkter

Løbebånd Xiaomi Kingsmith WalkingPad A1F Pro
100+ overvåger

Xiaomi Kingsmith WalkingPad A1F Pro

Gåbånd, Transporthjul, Sammenklappelig, Display, Bluetooth

3.059 kr.
Inventarland
NordicElectronics
i 2 butikker
LØBEBÅND

Almindelige spørgsmål

Start med at vælge det løbeprogram, du vil løbe på dit løbebånd. Der findes ofte forskellige programmer, som du kan vælge imellem. Dyrere modeller har normalt flere valgmuligheder, mens de billigere modeller plejer at være lidt mere begrænsede. Uanset prisklasse, så har du som regel mulighed for at se, hvor længe og hvor langt du har løbet. Læs brugsanvisningen til løbebåndet for at finde ud af, hvilke programmer og funktioner dit løbebånd tilbyder.

Det hele afhænger af, hvad målet med dit løbeprogram er, og hvor meget du er vant til at løbe. Det er vigtigt at lytte til din krop og mærke efter, hvad du kan klare.

Hvis du ikke er vant til at løbe, er det godt at starte i et roligt tempo i ca. 10-15 minutter. Men hvis du er rutineret og vil forbedre din kondition, anbefaler vi en højere hastighed, som du er i stand til at holde i mindst 30 minutter.

Hvis du derimod stræber efter mælkesyre og høj puls, er intervaltræning et godt valg. Det kræver en høj hastighed på båndet. Et godt intervalprogram inklusiv opvarmning plejer at vare 20-40 minutter.

Selvom det ikke er svært at løbe på et løbebånd, kan det føles underligt, hvis du ikke har prøvet det før. Det er derfor vigtigt, at du starter roligt og gradvist øger tempoet, når du føler dig godt tilpas. Derefter afhænger det af, hvilket tempo du vælger at indstille båndet til.

Da remmen bevæger sig baglæns, skal du løbe i samme tempo, ellers risikerer du at falde af løbebåndet. Vælg derfor en hastighed, hvor du uden problemer kan holde dig på den midterste del af løbebåndet. Det er vigtigt at huske, at når du indstiller hastigheden, sker accelerationen af motoren ikke med det samme. Derfor skal du være tålmodig og ikke fortsætte med at øge hastigheden med det samme.

Annonce
 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os