Aircondition

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Hvor stort er rummet, du skal køle ned?
Filtrer
Type
Produktegenskaber
Forbrug
Mål

100+ produkter

Sorter efter popularitet
Aircondition Electrolux EXP26U338CW
Electrolux Logo
100+ overvåger

Electrolux EXP26U338CW

Luftgennemstrømning: 390m3/h, Kølekapacitet: 3.2 kW, Max. Anbefalet rumstørrelse: 40m², Støvfilter, Kølemiddel: R290

3.106 kr.

4,7

Aircondition Electrolux ChillFlex Pro EXP34U338CW
Electrolux Logo
Bedst i test

Electrolux ChillFlex Pro EXP34U338CW

Luftgennemstrømning: 390m3/h, Kølekapacitet: 3.4 kW, Driftstemperatur: 5 °C - 35 °C°C, Lavt støjniveau (45 dB), Kølemiddel: R290

4.795 kr.

En mobil aircondition, der køler utrolig effektivt

KLIMAANLÆG

Almindelige spørgsmål

Princippet er det samme som i et køleskab; den fysiske regel, der siger, at væske, der fordamper, absorberer varme. Der er et flydende kølemiddel, der føres ind i et fordampningssystem. Lavt tryk får kølemiddelvæsken til at fordampe til en gas, der afkøler klimaanlægsflanger. Kulden fra flangerne blæses ud i rummet af en ventilator. Varme bliver også genereret fra denne proces, som derefter skal opløses.

Det afhænger af størrelsen på det område, der afkøles, og hvor koldt du vil have det. For et areal på 45 kvadratmeter er omkostningerne normalt omkring 80 øre i timen, hvis du køler det ned fra cirka 27 grader til omkring 21 grader. For et areal på 60 kvadratmeter er omkostningerne omkring en krone i timen, og for 80 kvadratmeter er det lige under to kroner/time.

Dette kan dog variere, da prisen på elektricitet varierer. Dette er kun en indikation af prisen. At køle et soveværelse en varm sommernat koster omkring 8 kroner.

Der findes både faste og bærbare klimaanlæg. I begge tilfælde skal den varme, der genereres i køleprocessen, spredes. En fast installation kræver et indgreb, hvor varmen ledes ud gennem et rør til en permanent monteret udendørsenhed. Et bærbart klimaanlæg har en slange til at sprede den varme luft, hvilket betyder, at der ikke kræves nogen udendørsenhed. Slangen kan for eksempel føres ud gennem et vindue i dit hjem.

Annonce