Luftrenser

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

En del luftrensere har en indbygget timer, så du kan programmere, hvornår den skal være tændt. Er det en vigtig funktion for dig?
Filtrer
Type
Produktegenskaber
Forbrug
Mål

200+ produkter

Sorter efter popularitet
Luftrenser Dyson Pure Cool Me
100+ overvåger

Dyson Pure Cool Me

Luftrenser, Luftgennemstrømning: 612m3/h, HEPA-Filter, Kulfilter

2.136 kr.

4,5

LUFTRENSER

Almindelige spørgsmål

En luftrenser fjerner allergener, skimmel, pollen og røg fra luften. Der findes tre forskellige typer luftrensere, der renser luften på forskellige måder:

  • Filter: Med filtre suges luften ind via maskinens ventilatorer og renses ved hjælp af enten kulfiltre eller HEPA-filtre.
  • Ioner: Med loner bindes partiklerne i luften til negative ioner, som luftrenseren producerer.
  • UV-lys: Med UV-lys bliver luften fri for skimmel og forurenende stoffer takket være en fotokatalytisk proces.

Hvis du er allergisk over for pollen eller pels, kan en luftrenser lindre dine symptomer. Det kan dog være en god investering, uanset om du er allergisk eller ej. I vores hjem får vi masser af partikler ind fra, for eksempel, udstødningsgasser, pollen og støv, men også fra andre mennesker. Vores kroppe påvirkes, når vi indånder disse partikler. Ud over at gøre os allergiske kan de gøre os trætte og syge. En luftrenser renser luften i dit hjem, så du kan leve et sundere liv.

Op til fire gange om året. Det afhænger af, hvor godt miljøet er der, hvor du bruger den, og hvor ofte du bruger den. Nogle luftrensere er udstyret med et filter, der kan gøres rent. Men evnen til at filtrere partikler vil blive ringere efter et stykke tid, og så er det godt at skifte filteret.

Annonce