Luftfugter

Filtrer
Type
Produktegenskaber
Forbrug
Mål

200+ produkter

Sorter efter popularitet

Sådan viser vi søgeresultater fra ikke-samarbejdspartnere og samarbejdspartnere. Læs mere

Luftfugter Beurer LB 88

Beurer LB 88

Luftfugter, Max. Anbefalet rumstørrelse: 48m², Lavt støjniveau (48 dB)

656 kr.

4,1

LUFTFUGTER

Almindelige spørgsmål

Tør luft er ikke godt for dit helbred. De svenske vintre er lange, og når det bliver koldt, bliver luften meget tør. Den menneskelige krop føles bedst, når luftfugtigheden er mellem 40 og 50 procent. Omkring 45 procent fugt modvirker spredningen af både støv og virus, og tilstande som irriterede slimhinder og kløende øjne falder – i modsætning til højere fugtighed omkring 55 procent, hvor bakteriepopulationen vil begynde at vokse hurtigere. Endnu højere fugtighed åbner op for skimmelsvamp.

En luftfugter sørger for, at luften har den perfekte fugtighed for et godt helbred og får dig til at sove bedre.

Grundlæggende udsender luftfugteren damp, der absorberes af luften. Du skal bare fylde den med vand og lade den udøve sin magi. Der findes flere teknologier til at skabe denne damp, men den mest almindelige er ultralydsteknikken. Som navnet antyder, er denne type luftfugter udstyret med en plade, der vibrerer med meget høj frekvens, hvilket betyder, at den er relativt stille.

Du fylder den bare med vand, og så er du i gang. Nogle luftfugtere kommer med duft-diffusere, hvor du drypper olie på en duftsvamp, der får duften til at sprede sig med dampen. Du skal sørge for at rengøre din luftfugter regelmæssigt, ellers kan det have den modsatte virkning og begynde at sprede bakterier.

Annonce