Din guide til at finde den bedste pris på Pricerunner

Pricerunner er en gratis sammenlignings tjeneste som er designede med forbrugerne i tankerne. Vores mål er at give det mest dækkende overblik af markedet og hjælpe dig med at sammenligne produkter, priser og forhandlere i et upartiske miljø. Udover det kan du også læse køberåd, se produkt billeder og læse professionelle anmeldelser før du beslutter dig for hvad du vil købe. Kort sagt: en ’one stop’ butik for køb af produkter og tjenester. Pricerunner sælger dog faktisk ingen produkter.

Vi viser priser fra både online og offline butikker. Vores software køre dagligt på Internettet for at opdatere priserne. Vi har også en ’hær’ af pricerunners som indsamler data manuelt på daglig basis så du som forbruger kan benytte en omfattende informations viden om alle produkter, forhandlere og priser. Vi lister så mange forhandlere som muligt og ikke kun dem som betaler os for ’referrals’ til deres side via direkte links.

Hvordan finder jeg den bedste pris?

Hvis du f.eks. leder efter et digitalkamera. På siden kan du søge efter ”digitalkamera” i vores søgeboks eller du kan gennemse selve hovedkategorien under søgeboksen. Digitalkameraer vil du finde ved at klikke på Foto. To mere kliks på Digitalkameraer og Vis alle digitalkameraer og du vil få vist en liste af alle digitalkameraer på Pricerunner. Derefter klik på Vis priser for at se forhandlerne der sælger produktet. Det Direkte link vil tage dig direkte til produktet på forhandlerens hjemmeside.

Vigtig information - Læs venligst

PriceRunner er en gratis sammenlignings-tjeneste. Vi sammenligner tusindvis af produkter og priser dagligt, men, VI SÆLGER INGEN PRODUKTER. For at kontakte en forhandler eller købe et produkt, find produktet på PriceRunner.com og klik ”Vis priser” for at se en liste af forhandlere som sælger produktet. Klik derefter på ”Info om forhandleren” under dennes navn eller klik på det ”direkte link” for at sende dig direkte til produktet på forhandlerens site.

FAQ - oftest stillede spørgsmål

Quick links: Om Pricerunner (virksomheden), forhandlere, medlemskab

Om Pricerunner

Produkter

Forhandlere

1. Forbrugerguide, pris- og produktguide 1. Hvilke produkter bliver sammenlignet på Pricerunner? 1. Hvilke forhandlere dækker Pricerunner?
2. Vores vision 2. Hvordan kan jeg finde et produkt? 2. Hvordan kan jeg se informationer om en forhandler?
3. Pricerunner.com's baggrund 3. Hvordan kan jeg finde et produkt der egner sig til mig? 3. Hvordan vælger jeg en forhandler?
4. Pricerunner.com – troværdig og uafhængig 4. Hvordan finder jeg flere informationer om et produkt? 4. Betaler forhandlere for at komme på Pricerunner?
5. Reklamer på Pricerunner.com 5. Hvordan kan jeg sammenligne produkter 'side-by-side'? 5. Kan jeg anbefale en forhandler?
6. Pricerunner.com lytter til forbrugerne! 6. Kan jeg anbefale et produkt? 6. Kan jeg købe fra internationale forhandlere?
7. Pricerunner.com – ændring og forbedring 7. Hvordan er det muligt for Pricerunner at liste så mange produkter? 7. Hvordan kan Pricerunner liste så mange forhandlere?
8. Hvordan kan jeg købe et produkt? 8. Hvilke regler gælder ved køb af vare inden- og udenfor EU?
9. Sælger Pricerunner nogen produkter?
10. Hvad hvis jeg tror at produkt oplysningerne er forkerte?

Priser

Log in/ bliv medlem

B2B

1. Hvordan holder Pricerunner priserne up-to-date? 1. Hvordan bliver jeg et medlem? 1. For forhandlere, annoncører, producenter m.m.
2. Hvordan kan jeg se pris information? 2. Hvad er fordelene ved at være medlem hos Pricerunner? 2. Hvad indebære en logopakke?
3. Er priserne inkl. moms? 3. Pricerunner nyhedsbrev? 3. Hvad koster det?
4. Hvordan finder jeg ud af hvis en pris falder? 4. Hvorfor skal jeg give Pricerunner mine detaljer? 4. Flere annonceringsmuligheder
5. Hvad hvis jeg tror at en pris er forkert? 5. Hvad er medlemskabsvilkårne?
6. Hvordan virker prisalarm? 6. Hvordan logger jeg ind? 6. Hostede løsning
7. Hvordan sorteres priserne på prissiderne? 7. Jeg har problemer med at logge ind!
8. Fragtomkostninger og lagerstatus 8. Kan jeg ændre min medlems profil?
9. Listning af medlemspriser 9. Kan jeg ændre min kode/password?

Om Pricerunner

Kristofer Arwin, Martin Alexanderson og Magnus Wiberg grundlagde sammen med Cell Ventures PriceRunner i juli 1999. Den svenske side blev åbnet i december 1999, og den danske side blev etableret i august 2000. I perioden 2004-2016 var virksomheden en del af den internationale gruppe ValueClick og senest IAC. I marts 2016 blev PriceRunner købt af NS interessenter.

Forbrugerguide, pris- og produktguide

PriceRunner er en webbaseret shoppingservice, der hjælper forbrugere med at finde, sammenligne og købe produkter på nettet. Vi tilbyder vores brugere redskaber, så de enkelt og hurtigt kan sammenligne priser og produktspecifikationer.

Vores vision

PriceRunner vil styrker forbrugerens beslutningsgrundlag før de køber produkter online. I dag er det meget tidskærvende for forbrugeren at skabe sig et overblik over vareudbud og priser. Med PriceRunner skabes let et overblik på en bred vifte af produkter. Ydermere kan forbrugerne på PriceRunner læse bruger og expertanmeldelser, detaljeret produkt- og prisinformation. På denne måde styrkes forbrugerens beslutningsgrundlag således at denne vælge netop det produkt som bedst passer til behov og pengepungen. PricerRunners mål er at liste priser fra så mange forhandlere som muligt, men vi kan selvfølgelig aldrig garantere at alle priser er listet.

Pricerunner.com – troværdig og uafhængig

PriceRunner er uafhængig og objektiv. Det er vigtigt for PriceRunner at vi præsentere informationer der er uafhængige og nemme at forstå. Det er derfor forbrugerne og uafhængige organisationer som skriver alle vores produkt anmeldelser på vores side. PriceRunner er ikke ejet eller afhængig af nogen som helst producenterne eller forhandlere eller andre organisationer.

Reklamer på Pricerunner.com

PriceRunner er delvist finansieret igennem reklamer og forhandlere der ønsker at profilere sig – mere information her

Pricerunner.com lytter til forbrugerne

PriceRunner vil meget gerne have tilbagemeldinger fra vores besøgende. Har du nogen ideer til hvordan vi kan forbedre vores service e.l. kan du kontakte os. Vi er her for at hjælpe forbrugerne – og din medvirken er derfor en vigtig faktor i.

Pricerunner.com – ændring og forbedring

Internettet ændres, forbedres og justeres. PriceRunner er hele tiden på forkant med udviklingen, derfor forbedrer vi løbende siten så vi hele tiden kan tilbyde hurtigere, bedre og mere detaljeret sammenligningssite.

Tilbage til toppen

Produkter

Hvilke produkter bliver sammenlignet på Pricerunner?

PriceRunner sammenligner et stort antal af produkter og tjenester, som vi har opstillet i forskellige kategorier. Kategorierne består hovedsagligt – TV, frysere og mobiltelefoner. Vi opdatere og udvider konstant vores kategorier og udbud. For at se alle vores kategorier gå til vores Sitemap.

Hvordan kan jeg finde et produkt?

For at finde og sammenligne et produkt på PriceRunner, vælg et link i center kolonnen på forsiden eller indtast producentens navn eller model navn/ nummer ind i søgefeltet. Start din søgning efter et produkt nu, gå til forsiden.

Hvordan kan jeg finde et produkt der egner sig til mig?

Produktlisten viser alle produkterne for den kategori du har valgt. For at se informationer om et specielt produkt, så klik på navnet af produktet.

På produktliste siden er der ’filtrer’ på venstre side. Du kan bruge disse filtrer til at indsnævrer din søgning, så kun produkter der matcher dine kriterier bliver listet. Produktlisten bliver automatisk opdateret til at vise de produkter der er tilgængelige ud fra de filteringer du har valgt. Hvis du bruger mere end et filter, så er det muligvis hurtigere at fravælge ’Automatisk filtrering’ når du vælger, og derefter presse ’Filtrer’ for at opdatere listen.

Hvordan finder jeg flere informationer om et produkt?

Du kan se produktinformation, bruger bedømmelse og expert anmeldelser på produkterne, blot ved trykke på et af fanebladene over produktbilledet.

Vores køberåd sider levere generelle informationer omkring de produkter vi lister på siden, så du som forbruger kan læse mere omkring funktionsbeskrivelser m.m. Vores produkt informations sider er designet til at give relevante informationer på en nyttig måde.

Hvordan kan jeg sammenligne produkter 'side-by-side'?

Du kan se detaljerne for produkterne ved siden af hinanden for at sammenligne dem. Bare klik boksen ved siden af produkterne du vil sammenligne og press ’Sammenlign’ Hvis du ønsker at tilføje flere produkter til at blive sammenlignet side-by-side klik på ‘Tilbage’ for at gå tilbage til produktlisten, derefter vælg flere produkter og klik igen ’Sammenlign’. Disse produkter vil blive vist ved siden af hinanden på sammenlignings siden. Dette betyder at du kan sammenligne produkter der er placeret på forskellige sider på produktlisten på sammenlignings siden. For at starte igen med nye sammenligninger, gå tilbage til produktlisten og ’opdater’ siden.

Kan jeg anbefale et produkt?

Hvis der er et produkt der ikke er listet på vores side som du mener burde være det. Er du velkommen til at sende os en email infodk@pricerunner.com med navnet af produktet og producenten eller typen af produktet du vil forslå.

Hvordan er det muligt for Pricerunner at liste så mange produkter?

PriceRunner har udviklet en unik teknisk løsning som linker en stort udvalg af produkter og priser sammen. En del af informations-indsamlingen sker automatisk takket være vores ’web teknologi’, mens andet kræver manuelt arbejde. Vores software køre dagligt på Internettet for at opdatere priserne.

Hvordan kan jeg købe et produkt?

For hvert produkt der er listet på PriceRunner lister vi også et antal af forhandlere. For at se detaljer om en forhandler klik på ’Vis priser’ ved siden af navnet på produktet i produktlisten. Dette vil give dig en liste af butikker som sælger produktet, derefter klik på ’Info om forhandleren’. Nogle forhandlere har et ’Direkte link’ som hjælper dig videre til produktet på forhandlerens hjemmeside, hvor du også kan købe produktet. Vi lister alle butikker på PriceRunner , endda dem som vi ikke har nogen aftale med – dette betyder at du som forbruger kan få en uafhængig og komplet oversigt over mulige forretninger du kan købe hos.

Sælger Pricerunner nogen produkter?

Nej, PriceRunner er kun en pris- og produktfomidler. Vi hjælper dig som forbruger med at finde det bedste produkt til den bedste pris. Du køber produkterne af forhandlerne, ikke PriceRunner . Du kan finde informationer omkring en forhandler for et bestemt produkt ved at klikke på ’Info om forhandleren’.

Hvad hvis jeg tror at produkt oplysningerne er forkerte?

PriceRunner bestræber sig til at vise up-to-date og korrekte informationer, vores database bliver opdateret konstant og vi anstrenger os på at give dig de bedste informationer. Dog, kan vi ikke garantere at alle de listede priser er up-to-date. Send en e-mail til infodk@pricerunner.com hvis du opdager at vi har forkerte priser e.l.

Tilbage til toppen

Forhandlere

Hvilke forhandlere dækker Pricerunner?

PriceRunner lister primært forhandlere som har en webshop. Vi lister både forhandlere som betaler og forhandlere som ikke betaler (ej samarbejdspartnere).

Hvordan kan jeg se informationer om en forhandler?

Under de enkelte forhandlernes logo eller firmanavn, kan du trykke ”info om forhandler” for at se detaljerne om en bestemt forhandler.

Hvordan vælger jeg en forhandler?

Tryk på ”til butik” linket og kommer derved til produktet på den valgtes forhandlers webshop. Herefter skal du følge webshoppens vejledning for at fuldføre købet.

Betaler forhandlere for at komme på Pricerunner?

Vi lister alle forhandlere, uanset om de betaler eller ej, dette gør vi for at du som forbruger kan få et realistisk overblik før du tager en købsbeslutning. Alle forhandlere kan dog vælge at betale os og derved få en PricerRunner logopakke eller bannere.

Traditionelle butikker

Hos PriceRunner lister vi også traditionelle butikker dvs. også butikker der ikke levere produkterne direkte til kunden. Du skal derfor være opmærksom på følgende:

Denne butik levere ikke produktet direkte hjem til dig. Der vil derfor ikke være nogle fragt omkostninger når du handler i butikken og produktet leveres ikke hjem til dig. På siden Information omkring Butikken kan du læse mere om den enkelte butik og få adresse oplysninger.

Du vil typisk kunne bestille produktet og få det leveret til den nærmeste butik eller du vil kunne besøge den lokale butik og afprøve/afhente produktet. Vi gør opmærksom på at dette kan være forskelligt fra butik til butik.

Kan jeg anbefale en forhandler?

Vi arbejder hårdt på at liste alle de forhandlere som du som forbruger kan være interesseret i at handle hos. Vil du anbefale os en forhandler, er du velkommen til at sende os en email infodk@pricerunner.com med forhandlerens webadresse og telefonnummer.

Hvis du er forhandler som vil listet på PriceRunner så kig i vores B2B sektion.

Kan jeg købe fra internationale forhandlere?

Ja det kan du godt. Klik på “Vis internationale priser” på produktprissiden. For at købe hos en international forhandler bliver du nødt til at kontakte dem og blive informeret om de levere til Danmark.

Hvordan kan Pricerunner liste så mange forhandlere?

PriceRunner har udviklet en unik web teknik som linker et stort udvalg af produkter, forhandler og priser sammen både offline og online. Noget af informations indsamlingen er automatisk takket være vores ”pris agent teknologi”, mens andre aspekter af informations indsamlingen er manuelt arbejde.

Hvilke regler gælder ved køb af vare inden- og udenfor EU?

Her kan du læse mere om de regler der gælder ved køb inden- og udenfor EU.

Indenfor EU

Udenfor EU

Tilbage til toppen

Priser

Hvordan holder PriceRunner priserne up-to-date?

PriceRunners unikke web teknik køre dagligt på Internettet for at opdatere alle vores priser. Du kan ydermere på prissiden under ”pris” kan du se hvornår prisen er opdateret.

Hvordan kan jeg se pris information?

Klik på ‘Sammenligne priser ’ i produktprissiden, dette vil vise en liste af forhandlere for dette produkt. Priserne er listet fra billigste til dyreste inkl. moms.

Er priserne inkl. moms?

Ja, vores system lægger automatisk 25% moms på alle priser. Hvis du finder en pris som du mener ikke inkludere moms, så send os en e-mail infodk@pricerunner.com omkring det pågældende produkt og forhandleren, og vi vil kigge på det.

Hvordan finder jeg ud af hvis en pris falder?

Vi har udviklet en service som hedder

’Prisalarm’

Dette betyder at hvis et produkt falder i pris, eller falder under den pris du har sat, så vil du automatisk blive orienteret via e-mail. Klik på det produkt du vil overvåge og vælg ’Andet’ og følg de simple instrukser.

Hvad hvis jeg tror at en pris er forkert?

Vi går op i at levere en korrekt og up-to-date information. Men alle kan laver fejl, selv PricerRunner - og vi undskylder selvfølgelig for evt. forkerte priser e.l. Hvis du er usikker omkring en pris, kan du på ’Info om forhandler’ altid kontakte forhandleren direkte, eller du kan kontakte os på infodk@pricerunner.com. HUSK altid at skrive hvilket produkt det drejer sig om og hvor du fandt produktet.

Hvad er prisalarm?

Vi har udviklet en service som vi kalder

'Prisalarm'

Dette betyder at hvis et produkt falder i pris eller går under den pris du har sat, så vil vores system automatisk sende dig en e-mail. Du finder pris overvågningsfunktionen på prissiden.

Hvordan sorteres priserne på prissiderne?

 • Nr. 1 på listingen er altid den (betalende eller ikke betalende) forhandler der har bedst pris inklusiv fragt, herefter listes de ikke betalende forhandlere.
 • Visse forhandler kan af tekniske eller ressourcemæssig årsag mangle fragtpriser. Disse forhandler liste derfor længst nede på listen med teksten "Fragtpris ikke oplyst" – dog listes de betalende forhandlere før de ikke betalende forhandlere
 • Du kan altid sortere i listningen således at forhandlerne listes ud fra pris eksklusiv fragt
 • Visse kategorier er såkaldte fritekstkategorier. Disse kategorier skal mere ses som og anvendes til produktsammenligninger fremfor til prissammenligninger, idet de adskiller sig fra de traditionelle kategorier (som f.eks. TV og hvidevare). Priserne i fritekstkategorierne kan derfor ikke sammenlignes, idet produkterne normalt ikke er identiske, fritekst-listningen baseres derfor på hvor mange klik et produkt får. Derfor anbefales at du bruger filter søgningen til at filtere jeres søgning og sorteringsfunktionen.
 • Eksempel på fritekstkategorier (se hele fritekstkategori-listen her)
  Drivhuse Byggematerialer Kontaktlinser Tilbehør til digitalkamera
  Blæk & toner Kostumer Poker & Tilbehør Autoreservedele
 • Medlemmer kan på deres profil ændre sorteringspræferencerne for alle prissiderne (gælder ej fritekstkategori). Her kan du blive medlem.
 • PricerRunner er den eneste prissammenlignings site som lister både betalende og ikke betalende forhandlere. dette gør vi for at du som forbruger kan få et realistisk og hurtigt pris overblik.

Fragtomkostninger og lagerstatus

Fragtomkostninger

Fragtomkostningerne som PriceRunner lister for en forhandler, skal være den lavest mulige med følgende begrænsninger.

 • Fragtomkostningerne skal gælde ved levering af varen til køberens bobæl eller nærmeste GLS-Pakkeshop / Posthus. Derfor er det ikke tilladt at blive listet med 0 kr. i fragt hvis det f.eks. er butikkens eget afhentningssted.

Forsendelsesomkostningerne skal gælde ved nogen af disse betalingsmuligheder:

 • Kontant ved Kontant ved levering / Efterkrav
 • Forudbetaling
 • Online betaling / Betaling med kort
 • Faktura
 • Direkte betaling via netbank. For denne mulighed, skal mindst de fire største danske banker være med.

Hvis fragtomkostningerne bliver lavere, hvis køberen benytter en anden betalingsmulighed der ikke er nævnt herover, såsom afbetaling, kan dette anføres i værditilvæksten.

Lagerstatus

Lagerstatus vises på PriceRunner som ”På lager”, ”Ikke på lager” eller ”antal på lager”. Hvis mere udførlige information forefindes så kan teksten være; ”Bestilles hos leverandør” eller datoen for hvornår produktet igen er på lager. Lagerstatus kan gælde både for eget lager eller lageret hos leverandør/distributør.

Listning af medlemspriser

PriceRunner tillader at butikker kan blive listet med priser der kræver medlemskab. Dette kan dog udelukkende ske underfølgende betingelser:

 • Der kræves ikke månedligt gebyr
 • Alle medlemsgebyrer kan tilbagebetales såfremt brugeren ønsker at opsige medlemskab
 • Alle gebyrer er rimelige
 • Butikken sender priser for medlemmer og ikke-medlemmer

Da dette er et nyt tiltage hos PriceRunner forbeholder vi os retten til at ændre betingelserne for dette område.

Tilbage til toppen

Medlemskab/Log In

Hvordan bliver jeg et medlem?

klik her for at blive medlem, det er gratis.

Hvad er fordelene ved at være medlem hos Pricerunner?

Som medlem af PriceRunner vil du kunne drage nytte af nogle værdifulde tjenester såsom: Skrive anmeldelser om produkter og samt forhandlere. Hvis du vælger at modtage et regelmæssigt nyhedsbrev, kan du læse om nye kategorier, funktioner og store besparelser på populære produkter, forbruger tips og deltage i alle vores konkurrencer. Klik her for at blive medlem.

Pricerunner nyhedsbrev?

PriceRunner nyhedsbrev er vores gratis ugentlige e-mail nyhedsbrev, som indeholder nyheder og mange andre interessante ting. Som abonnement vil du blive en af de første, der får at vide om f.eks. nye kategorier og andre spændende tiltag hos PriceRunner. Hvis du ønsker at framelde dig nyhedsbrevet, så kan det gøres under din profil.

Hvorfor skal jeg give Pricerunner mine detaljer?

PriceRunner vil ikke bruge eller analysere dine oplysninger du giver som individuel bruger, kun i totalsum for vores egne statistiske formål.

Vi er taknemmelige for at du giver os dine personlige detaljer. Vi respektere dit privatliv. Vi bruger ikke dine informationer på et individuelt niveau – det vil ikke være muligt for andre at se dine data sammen med dit navn eller e-mail adresse.

Grunden til vi beder om disse informationer er for at hjælpe os med at skabe en profil af besøgende hos PriceRunner, er så vi bedre kan forstå vores bruger og derved forbedre de tjenester vi tilbyder. Desuden vil vi være i stand til at tiltrække annoncører som vil bruge penge på PriceRunner og derved sikre vores gratis sammenlignings tjeneste til jer brugere.

Det er ikke nødvendigt for dig som bruger at blive medlem af PriceRunner, du kan nemt se priser og produkter, fortage søgninger, læse anmeldelser og bruge masser af vores andre faciliteter som ikke medlem

Hvad er medlemskabsvilkårne?

PriceRunner bruge og analysere dine oplysninger kun til vor egne statistiske formål. For at se medlemsvilkårene klik her.

Hvordan logger jeg ind?

Klik på 'Log in' i den øverste menu bar (øverst på alle sider).

Jeg har problemer med at logge ind!

Hvis du har problemer med at blive medlem eller logge ind, så send en e-mail til infodk@pricerunner.com.

Kan jeg ændre min medlems profil?

Du kan nemt ændrer din profil, bare log in og klik på Ændre mine informationer fra hjemmesiden.

Kan jeg ændre min kode/password?

Du kan nemt ændre din kode/password, bare log in og klik på skift kode/password på din profil side.

Tilbage til toppen

B2B

For forhandlere, annoncører, producenter m.m.

Lad os hjælpe med at skabe endnu mere interesse for jeres produkter. Hver dag bruger flere og flere danskere PricerRunner når der skal ”shoppes” på nettet. PricerRunner er en af Danmarks og Europas førende e-handelsportal. Vi tilbyder vores brugere at sammenligne priser online, så de kan gøre et godt og tilfredsstillende køb på Internettet. Vores mission er at gøre Internettet handle enkelt. Vi besøges dagligt af tusindvis af forbruger der leder efter priser og produkter fra seriøse netbutikker. Med PricerRunner får du en kvalificeret og lønsom samarbejdspartner, ydermere kan du også blive profileret i Danmark, Skandinavien eller i alle syv ”PricerRunner-lande”.

Hvad indebære en logopakke?

Et forhandlere logo, beskrivelse, tilgængelighed, pris og pris inklusiv fragt med direkte link til produktet i jeres webshop – se eksempel her.

Hvad koster det?

Vi debitere logopakken pr. CPC – altså betaler du pr. klik vi fomidlere til din webshop. PricerRunner har et unikt og enkelt budgivningssystem hvor du som betalende forhandlere selv kan hæve eller sænke din klik pris i udvalgte kategorier se de udvalgte kategorier her.

Vil i listes uden logopakken er det gratis, i skal er blot at lave en Produktfil til os.

Flere annonceringsmuligheder

PricerRunner tilbyder også banner og tekst link annoncering i følgende formater. Læs mere her

Hostede løsning (XML feed eller hosted løsning m.m.)

Fuldend din website med pris- og produktsammenligning og tilbyd dine brugere en ekstra service, samtidig med at du tjener penge. Du kan vælge mellem masser af forskellige elementer til din hjemmeside eller vi kan indbygge hele PricerRunners pris- og produktsammenligning på din website – du bestemmer selv.

For mere information kontakt Salgs- og Marketingsansvarlig Martin Andersen martin.andersen@pricerunner.com +45 2829 5007

Tilbage til toppen