Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan I sammenligne så mange produkter?

Nogle dele af informationsindsamlingen er automatiseret, mens andre dele kræver manuelt arbejde. Vi har et stort team, som manuelt indsamler informationer og arbejder dedikeret for, at du som forbruger skal få de mest relevante informationer om produkter, butikker, test og priser.

Vi bestræber os på at vise produkter og priser fra alle butikker, der sælger varer til danske forbrugere. Det gør vi både fra danske og udenlandske butikker, der betaler for øget eksponering (butikslogo, direkte links og merværdi) på PriceRunner, og butikker, som ikke er betalende kunder på PriceRunner.

Sælger I nogle produkter?

Nej. PriceRunner stiller kun information til rådighed. Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til den laveste pris. Det er de butikker, som vi linker til, som sælger produkterne - ikke PriceRunner. Undersøg gerne hvilken vurdering og anmeldelse, som andre kunder har givet butikken, inden du gennemfører et køb.

Hvordan opdateres priserne?

Hovedparten af priserne opdateres automatisk mindst en gang om dagen. For en hel del butikker opdateres priserne oftere end det. PriceRunner garanterer dog ikke, at priserne er korrekte. Det er derfor vigtigt, at du dobbelttjekker prisen på butikkens site, inden du gennemfører et køb for at sikre, at den pris du så på PriceRunner for en bestemt butik stadig er aktuel og korrekt.

Hvordan sammenligner I priserne på et produkt?

PriceRunner stræber efter at kunne vise alle priser, der findes, til dig. Vi viser priser uanset om en butik er kunde på PriceRunner eller ej. Butikkerne sorteres med laveste pris inklusiv fragt øverst og i stigende rækkefølge.

Nogle butikker kan af tekniske eller ressourcemæssige årsager mangle oplysninger om fragtpris. De listes derfor i bunden af listen med teksten “Fragt ukendt”. Du kan altid ændre rækkefølgen, så butikkerne præsenteres med pris uden fragt og derefter tjekke butikkens site for at få information om fragtpriser.

Der er dog en del undtagelser, som er værd at kende til. PriceRunner sammenligner 1.170.000 produkter og stræber efter at sammenligne så mange produkter som muligt. Men der findes stadig mange produkter, som vi endnu ikke kan prissammenligne. Disse produkter vises alligevel på PriceRunner, da det kan være et produkt, du leder efter. Det er ikke sikkert, at sådanne produkter, hvis flere butikker sælger samme produkt, sorteres i rækkefølge med laveste pris inklusiv fragt øverst.

Hvordan kan PriceRunner liste så mange butikker?

PriceRunner har et teknisk setup, som matcher tilgængelige produkter, butikker og priser, uanset om det gælder internetbutikker eller fysiske butikker. Nogle dele af datahåndteringen sker automatisk, mens andre dele kræver manuelt arbejde.