• Tilbud
  • Guides
  • Om os

Om produkter

Hvilke produkter sammenlignes?

Vores ambition er at vise og sammenligne så mange produkter som muligt. På PriceRunner kan du sammenligne alt fra køleskabe og håndmixere til badmintonketchere, sko eller tallerkener. Totalt sammenligner PriceRunner over 3,4 millioner produkter - altid med den laveste pris ekskl. fragt øverst.

Vi arbejder målrettet for, at du skal kunne sammenligne flest mulige produkter og priser fra butikker, der sælger varer til danske forbrugere. På PriceRunner kan du både se priser fra danske og udenlandske butikker, der betaler for øget eksponering (butikslogo, direkte links og merværdi) på siden, og butikker, som ikke er betalende kunder på PriceRunner.

Hvordan finder jeg et produkt?

Det allerletteste er at klikke i søgefeltet og skrive det, du søger, f.eks. “krystalglas” eller “Eva Solo Bourgogne”. Søgeresultatet er da de produkter, som bedst matcher din søgning i forhold til søgeordet og de produktoplysninger, vi har i vores database (Relevans). Du kan efterfølgende vælge at sortere søgeresultaterne i forhold til Pris (enten stigende eller faldende) eller Navn (enten A-Å eller Å-A). Og ved at klikke på det produkt, du leder efter, får du en komplet produkt- og prisinformation.

Hvordan finder jeg det produkt, som passer mig?

På PriceRunner kan du få hjælp til at finde det rette produkt på flere forskellige måder.

Når du søger eller klikker dig frem til en bestemt kategori, så vises alle produkter i den kategori, du har valgt. Du kan her vælge at få sorteret produkterne i kategorien ud fra popularitet, pris, antal butikker, produktets bedømmelse eller navn. Som standard vises produkterne ud fra ‘Popularitet’, som beregnes dels ud fra brugernes klik ind til produktsiden, dels ud fra antallet af klik fra PriceRunner og ud til butikkerne fra produktsiden. Samlet givet det en popularitetsscore for de seneste 7 dage.

Når produktet vises i en bestemt kategori, findes der et “filter” i skærmens venstre side. Du kan bruge filteret til at specificere din søgning, så det kun er produkter, der lever op til dine krav, som vises. Specificer din søgning ved at klikke på et eller flere filtre. Produktlisten opdateres automatisk og viser kun de produkter, der stemmer overens med de valgte egenskaber. Det betyder, at du kan finde det eller de produkter, som præcist matcher, hvad du søger.

På PriceRunner har vi desuden professionelle testere, som arbejder med at teste produkter i virkeligheden. Vi tester alt fra robotplæneklippere til barnevogne og blodtryksmålere. Alle test sker i virkelige situationer og resultaterne er helt uafhængige af producenter. Vi har testet tusindvis af produkter, så du nemt kan læse, hvad vi synes om forskellige produkter.

Hvordan finder jeg ud af mere om et produkt?

Du kan læse produktanmeldelser og se vurderinger af produkter fra professionelle kilder, såsom tidsskrifter, og fra almindelige forbrugere. Desuden kan du læse PriceRunners professionelle test på et stort antal produkter.

Vores produktsider er designet til at give relevante oplysninger, så du hurtigt kan beslutte, hvilket produkt der bedst passer dine behov og pengepung.

Hvordan kan jeg sammenligne produkter?

På kategorisider, som viser flere produkter fra en bestemt kategori, kan du klikke på de forskellige egenskaber, som du vil sammenligne.

Kan jeg tippe jer om et produkt?

Vi arbejder hårdt på at liste alle tænkelige produkter, som du kunne tænkes at købe. Finder du ikke et produkt på PriceRunner, sætter vi pris på, at du giver os et praj med produktets navn og producent eller information om hvilket type produkt, du gerne ser, at vi sammenligner.

Hvordan kan I sammenligne så mange produkter?

Nogle dele af informationsindsamlingen er automatiseret, mens andre dele kræver manuelt arbejde. Vi har et stort team, som manuelt indsamler informationer og arbejder dedikeret for, at du som forbruger skal få de mest relevante informationer om produkter, butikker, test og priser.

Vi bestræber os på at vise produkter og priser fra alle butikker, der sælger varer til danske forbrugere. Det gør vi både fra danske og udenlandske butikker, der betaler for øget eksponering (butikslogo, direkte links og merværdi) på PriceRunner, og butikker, som ikke er betalende kunder på PriceRunner.

Hvordan køber jeg det produkt, jeg gerne vil have?

For hvert produkt, som listes på PriceRunner, findes ofte et stort antal butikker. For at købe produktet klikker du på knappen “Til butik” for den butik, som du vil besøge.

Hvilket ansvar har I, hvis produktinformationen på PriceRunner er forkert?

PriceRunner stræber efter at vise aktuel og korrekt information. Vores database opdateres konstant, og vi gør vores ypperste for at forsyne dig med opdaterede informationer.

Hvis du oplever information, som du mener, er fejlagtig, ser vi gerne, at du kontakter os, så vi kan rette op på problemet. Dog viser vi mere end hundrede millioner priser hver dag og kan ikke garantere, at informationen er korrekt. Det er derfor vigtigt, at du grundigt tjekker produktinformationen på butikkens site, før du gennemfører et køb.