Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Græstrimmer - Buskrydderklinge

Græstrimmer - Buskrydderklinge

27 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet
Profilbillede
Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Trim kanterne med en græstrimmer

Når man er færdig med at slå græsset med sin plæneklipper eller sin havetraktor, er der ofte steder, hvor man ikke har kunnet komme til. I kanterne op mod hegn eller hække og inde i bedene kan man som regel ikke bruge de redskaber, og så får man brug for en græstrimmer. En græstrimmer anvendes som navnet antyder til at trimme kanterne, så det samlede resultat bliver helt perfekt. Hvis der er tale om grovere arbejde som at fjerne højt græs og ukrudt, eller rydde op i buskadser, kan man i stedet anskaffe en buskrydder, som har kraftigere motor og derfor kan klare mere krævende opgaver.

Alt efter opgavens karakter vil en buskrydder også kunne anvende til græstrimning. Græstrimmere findes i en række forskellige udformninger. De fås både elektriske med ledning eller batteri, og med benzinmotor. Som ved andre haveredskaber er det benzinmodellerne, der har den kraftigste effekt og kan klare de mest udfordrende opgaver. Det skyldes også, at elektriske græstrimmere oftest anvender en nylontråd eller en plastkniv, der snurrer rundt i høj fart, til at klippe græs og ukrudt over med.

De benzindrevne trimmere og buskrydderne vil normalt have rigtige knive, som også kan skære sig igennem mindre grene. Der kan dog være gode grunde til at vælge en elektrisk græstrimmer. De er normalt væsentligt lettere end de benzindrevne, og støjniveauet er en del lavere.

Desuden findes de i en række forskellige ergonomisk gennemtænkte udformninger, så der er gode muligheder for at finde en, der sikrer en sund og behagelig arbejdsstilling. De batteridrevne modeller kan være en smule tungere, fordi man også skal transportere selve batteriet med rundt, til gengæld giver de den frihed, at man ikke skal tænke på at have en ledning hængende efter sig. Uanset hvilken græstrimmer man vælger, vil man opleve, at det bliver let at holde græsset flot helt ind til kanten.

Populære søgninger i Græstrimmer