Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Spreder

38 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

vidaXL Saltspreder og strøvogn - 125x74x79 cm 45 L

vidaXL Saltspreder og strøvogn - 125x74x79 cm 45 L

Denne saltspreder/strøtrækvogn hjælper dig ikke kun med at salte dine indkørsler og havestier om vinteren, men kan også anvendes til såning og spredning af gødning om foråret og efteråret. Den robuste spreder har et rørformet ståstel, som er resistent over for tæring, og holdbart. Den har desuden en stor PVC tragt til at bære salt, frø eller gødning. Denne havespreder er designet til at skabe en balance mellem at sprede for meget eller for lidt græsfrø, hverken for tæt eller for sparsomt, for at få græsset til at vokse sundt. Den hjælper også med at sprede plænegødning jævnt for at mindske risikoen for, at plænen svides af. Plænesprederen leveres med en kabelstyret fordeler langs med håndtaget på siden, så du nemt kan justere spredningshastigheden for øget effektivitet. Designet med to store og brede hjul og et langt håndtag hjælper dig også med at manøvrere dette redskab nemt rundt i haven. Dette produkt er nemt at samle. Et dækken til tragten er også inkluderet i pakken.

919 kr.

Fri fragt

wupti marketplace
vidaXL Walk Behind Salt Spreader PVC and Steel 106x73x76 cm 45 L

vidaXL Walk Behind Salt Spreader PVC and Steel 106x73x76 cm 45 L

Denne saltspreder-strøvogn hjælper dig ikke kun med at salte dine indkørsler og havestier om vinteren, men den kan også anvendes til såning og spredning af gødning om foråret og efteråret. Den robuste spreder har et rørformet ståstel, som er resistent over for tæring, og holdbart. Den har desuden en stor PVC tragt til at bære salt, frø eller gødning. Denne havespreder er designet til at skabe en balance mellem at sprede for meget eller for lidt græsfrø, hverken for tæt eller for sparsomt, for at få græsset til at vokse sundt. Den hjælper også med at sprede plænegødning jævnt for at mindske risikoen for, at plænen svides af. Plænesprederen leveres med en kabelstyret fordeler langs med håndtaget på siden, så du nemt kan justere spredningshastigheden for øget effektivitet. Designet med to store og brede hjul og et langt håndtag hjælper dig også med at manøvrere dette redskab nemt rundt i haven. Dette produkt er nemt at samle. Et dækken til tragten er også inkluderet i pakken.

689 kr.

Fri fragt

wupti marketplace
vidaXL Saltspreader og strøvogn - 92x46x70 cm 15 L

vidaXL Saltspreader og strøvogn - 92x46x70 cm 15 L

Denne saltspreder-strøvogn hjælper dig ikke kun med at salte dine indkørsler og havestier om vinteren, men den kan også anvendes til såning og spredning af gødning om foråret og efteråret. Den robuste spreder har et rørformet ståstel, som er resistent over for tæring, og holdbart. Den har desuden en stor PVC tragt til at bære salt, frø eller gødning. Denne havespreder er designet til at skabe en balance mellem at sprede for meget eller for lidt græsfrø, hverken for tæt eller for sparsomt, for at få græsset til at vokse sundt. Den hjælper også med at sprede plænegødning jævnt for at mindske risikoen for, at plænen svides af. Plænesprederen leveres med en kabelstyret fordeler langs med håndtaget på siden, så du nemt kan justere spredningshastigheden for øget effektivitet. Designet med to store og brede hjul og et langt håndtag hjælper dig også med at manøvrere dette redskab nemt rundt i haven. Dette produkt er nemt at samle.

459 kr.

Fri fragt

wupti marketplace
Log ind

Bliv gratis medlem