Støvsugere

Ledningsfrie støvsugere
Filtrer
Produktegenskaber
Ydeevne
Strømforsyning
Mål

Tilbud

Støvsugere på tilbud
Bosch Serie | 2 Readyy'y 14.4V BBHF214G

Bosch Serie | 2 Readyy'y 14.4V BBHF214G

699 kr.799 kr.

Bilka.dk

1000+ produkter

Støvsugere Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline - SGSP3
Miele Logo
200+ overvåger

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline - SGSP3

Gulvstøvsuger, Pose, 550 W, 76 dB

1.649 kr.1.555 kr.

4,6

Støvsugere Electrolux PD82ANIMA
Electrolux Logo
Bedst i test

Electrolux PD82ANIMA

Gulvstøvsuger, Pose, 600 W, 57 dB

1.693 kr.

Ekstremt stille men alligevel meget godt rengøringsresultat

Tre tips, når du skal købe en støvsuger

  • Gulvstøvsuger: Den klassiske cylinderstøvsuger med ledning, som ruller efter dig på gulvet er velegnet, når du skal rengøre større flader og i længere tid.

  • Ledningsfri støvsuger: Passer til dig, der kan lide at gøre rent lidt efter lidt, eller som støvsuger til bilen. Denne type kaldes også for en stangstøvsuger og er typisk uden pose. Den er meget fleksibel i brug og lettere end cylingerstøvsugeren – men batteritiden kan være begrænsende. Den er også god som supplement til en robotstøvsuger.

  • Robotstøvsuger: Passer bedst til dig, der elsker at komme hjem til et støvsuget gulv. Robotten er selvkørende, men den er bedst på jævne gulve uden alt for mange forhindringer.

  • Støvsugere kan hjælpe dig med at rengøre møbler, overflader, gardiner med mere. Køb derfor en model med tilbehør i form af forskellige mundstykker – til at støvsuge, bilen, dyrehår, lister, sofaen og lignende.

  • Ved allergier eller følsomhed overfor støv, så kig efter en støvsuger med HEPA-filter. HEPA står for High Efficiency Particulate Air. Det lyder flot, og i praksis betyder det, at 99,95 % af de små mikropartikler som støv, husstøvmider og pollen sætter sig fast i filtret.

  • En del støvsugere har indbygget moppe, hvilket gør rengøringen endnu nemmere og bliver en fleksibel alt-i-én-løsning.

Hvis støvsugeren er bøvlet eller har en svag sugestyrke, så er det endnu mindre attraktivt at gøre rent. Kig derfor gerne efter anmeldelser fra folk, der har haft støvsugeren i længere tid for at finde ud af, hvor godt den holder over tid. Hvis eksempelvis batteriet i din ledningsfri støvsuger hurtigt løber tør for strøm, så er det måske ikke den model, du vil have i det lange løb.

Få tip til en effektiv støvsugning her.

Annonce