Tæppestøvsuger

Filtrer
Produktegenskaber
Ydeevne
Strømforsyning
Mål

33 produkter

Tæppestøvsuger Bissell SpotClean Pro Heat BIS16224
100+ overvåger

Bissell SpotClean Pro Heat BIS16224

Tæppestøvsuger, Pose, Vandtank, 330 W, 74 dB

1.067 kr.

5,0

TÆPPERENSER

Almindelige spørgsmål

Det er en støvsuger, der også kan vaske tæpper. De fleste modeller har en tretrinsproces. Rengøringsmidler blandet med vand renser tæppets fibre i dybden. Tæpperenseren er udstyret med børster, der skrubber for snavs og pletter. Til sidst suger tæpperenseren alt snavs og støv op.

Mange tæpperensere bruges til at rengøre tekstiler som polstrede møbler og gardiner. Der findes også maskiner, der fungerer godt på gulve. Sørg for at finde ud af, hvad du har behov for, da det kan variere fra model til model.

Det kommer an på, hvordan dit tæppe bliver brugt. Har du for eksempel kæledyr med pels, der sætter sig i tæppet, eller ryger du indendørs, anbefales det, at du rengør dine tæpper mindst hver tredje måned. Hvis du har børn, og der er meget “trafik” på tæppet, bør du rengøre tæppet en gang hvert halve år. Hvis du derimod ikke har kæledyr, børn, eller mange, der går henover dit tæppe, behøver du ikke at rengøre dine tæpper mere end en gang om året og du kan nøjes med at støvsuge det, som du plejer.

Annonce