Ledningsfrie støvsugere

Dyson
Filtrer
Produktegenskaber
Ydeevne
Egenskaber
Strømforsyning
Mål

Tilbud

Ledningsfrie støvsugere på tilbud
Bosch Serie | 2 Readyy'y 14.4V BBHF214G

Bosch Serie | 2 Readyy'y 14.4V BBHF214G

699 kr.799 kr.

Bilka.dk

500+ produkter

Ledningsfrie støvsugere Dyson V11 Total Clean
Dyson Logo
100+ overvåger

Dyson V11 Total Clean

Ledningsfri støvsuger, Poseløs

3.790 kr.
LEDNINGSFRI STØVSUGERE

Almindelige spørgsmål

Nej, og på den måde er en ledningsfri støvsuger et mere miljøvenligt alternativ end en støvsuger, der kræver støvsugerposer. I dag er de fleste modeller af ledningsfri støvsugere udstyret med en beholder, der fanger snavs og støv gennem et filter.

Det kommer an på flere ting. En støvsuger med stærk sugning er tilstrækkelig til rengøring af de fleste områder i dit hjem. Traditionelle støvsugere har normalt et bedre sugesystem og er derfor et bedre alternativ til korrekt rengøring af gulvtæpper, tæpper og polstring. Hvis din ledningsfri støvsuger er batteridrevet, afhænger det også af, hvor længe batteriet holder, da det helst skal kunne holde til at rengøre hele dit hjem.

Omtrent på samme måde som en traditionel støvsuger, men den er ledningsfri, og der kræves normalt ingen støvsugerposer. Ledningsfri støvsugere har i stedet en beholder, hvor snavs og støv filtreres igennem, og som let kan tømmes. Både støvbeholderen og batteristrømmen er fastgjort i håndtaget, hvilket betyder, at du ikke behøver at trække støvsugeren rundt efter dig under rengøringen.

Annonce