Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Møbler

1000+ produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Lizzano Bambus Loungesofa 180x70x80 Cm

Lizzano Bambus Loungesofa 180x70x80 Cm

Robuste havemøbler i høj kvalitet vil altid danne en særlig og unik ramme for hyggestunder med familien, kæresten eller venner. Det er vigtigt at sidde godt og blødt, så alle er afslappede og kommer hinanden ved. Bambus er et 100% organisk og bæredygtigt materiale, der vokser ekstremt hurtigt og producerer 25 gange mere udbytte pr. hektar end løvskov. Denne sofa, der leveres med hynde med hvidt betræk i 70% bomuld/30% polyester, vil du helt sikkert komme til at bruge hele sommeren - enten placeret på din yndlingsplads i haven eller som bænk ved havebordet - og der er basis for at høre nogle gode historier under vejs. Bemærk at bambusmøbler ikke tåler at stå ude hele året og skal endvidere stå overdækket ved konstant regn. Uden for sæsonen anbefales det, at bambusmøblerne placeres i udestue eller i garage, da bambusmaterialet er følsomt overfor store temperatursvingninger. Bambus Bambus er et bæredygtigt materiale, da bambus vokser ekstremt hurtigt og producerer 25 gange mere udbytte pr. hektar end løvskov. Den fine glød som bambus opnår, opstår naturligt pga. rørenes sukkerindhold, når bambussen dampes under tryk. Sørg for at mætte bordplader og større flader af bambus med olie, inden de tages i brug, og under sæsonen. Uden for sæsonen anbefaler vi at placere dine bambus møbler i udestue eller i garage med lavere temperatur, da bambus materiale kan være følsomt overfor store temperatur svingninger. Se vejledning her
1.499 kr.

Fri fragt

Bilka.dk Logo
Profilbillede
Hanna Vesterberg·Kategoriansvarlig for Møbler

Møbler

Møbler er en integreret del af vores hverdag, og i mange tilfælde tænker vi ikke over, hvilken stol vi sidder i, eller hvilket bord vi arbejder ved. I møbelhistorien er der dog mange forskellige stilretninger, og vore valg af møbler til hjemmet eller kontoret er med til at signalere, hvordan vi er som mennesker. Tænker vi for eksempel funktionelt, økonomisk eller æstetisk? Vores valg afhænger af vores udsyn.

Møbler har altid været en del af menneskets kultur. Vi har brug for noget at sidde på og ved. I arkæologiske udgravning i Egypten, Pompeji, Tyrkiet og mange andre steder er der fundet rester af møbler eller afbildninger af møbler. I middelalderen var møbler ofte tunge genstande af egetræ. I mere velhavende hjem var møblerne ofte sindigt udskåret og dekoreret. Under den italienske renæssance i det fjortende og femtende århundrede fik møbeldesign en helt ny betydning. Denne opblomstring spredte sig til resten af Europa, inden barokken blev den nye trend med forgyldte mønstre og udsmykninger.

Forskellige stilarter såsom rokoko og nyklassicisme afløste hinanden, inden modernismen tog over i det tyvende århundrede. Art Deco, De Stijl og Bauhaus brød med tidligere tiders konventioner, og efter 2. verdenskrig begyndte kreative designere at eksperimentere med nye materialer som for eksempel lamineret krydsfiner, plastik og fiberglas. Med i kategorien af internationale designere er også danskere som Finn Juhl og Arne Jacobsen. Møbler i dansk design som Ægget, Svanen og Myren handles stadig til høje priser på auktionshuse rundt omkring i verden.

Mange forbrugere lægger i dag lige så stor vægt på økologi som på design. Det betyder, at møblerne ikke bare vurderes ud fra et æstetisk synspunkt, men også et moralsk i forhold til ressourceanvendelse. Møblerne skal udføres i bæredygtige materialer, og mange vælger at genanvende arvestykker eller finde møblerne i genbrugsforretninger frem for at købe nyt.