Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Hylder

400+ produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Profilbillede
Hanna Vesterberg·Kategoriansvarlig for Møbler

Hylder

Der er vist ingen her i verden, der kan sige sig fri for at have haft brug for en hylde eller fem på et eller andet tidspunkt i deres liv. Derfor findes der også et væld af forskellige valgmuligheder på markedet inden for hylder og reolsystemer til hjemmet, og hos Pricerunner har vi samlet de allerbedste.

Udover almindelige svævehylder og bogkasser finder du her også vinreoler og præsentationshylder til dine vinflasker, hvor du eventuelt kan vælge at placere dem, når du ønsker, at de skal tage sig lidt ekstra godt ud for dine kræsne gæster.

Hylder til lidt af hvert

Hylder kan i det hele taget bruges til det meste, og man finder dem derfor også i alle hjemmets rum. Fra køkkenhylderne, der ofte bruges til krydderier og service til badeværelseshylderne, der skal rumme alle skønhedsprodukterne på rad og række. I stuen udstiller vi vores fineste nipsting på hylderne og i soveværelset er det måske sengelampen og en god knaldroman, der indtager pladsen på hylden.

Børneværelset er et kapitel for sig, for her er det nærmest ikke muligt at undvære hylderne, medmindre man ønsker, at alt legetøjet permanent skal ligge hulter til bulter på gulvet, hvor den massive uorden gør, at det ikke bliver brugt. Hylder er nemlig også til for at skabe orden omkring os. Glas på én hylde. Tallerkener på en anden. Sådan kan vi bedst lide det, og netop derfor er vi vilde med vores hylder, der sikrer, at vi kan finde det, vi leder efter.

Når din hylde gerne vil gøre sig bemærket

Hylder er som oftest helt enkle i udtrykket som svævehylderne fra Rio, der fås i tre neutrale farver; sort, hvid og træ. Dog udmærker nogle løsninger sig ved at ville det anderledes, og derfor kan du blandt andet købe kuber eller bogkasser, der giver et anderledes udtryk til din bolig.

Oppe i tiden er ligeledes mærkerne Ferm Living og House Doctor, der leverer simple hylder med et moderne twist, så også her er der mulighed for at finde noget helt unikt. House Doctor producerer blandt andet hylder med messingholdere – en trend der er særdeles meget oppe i tiden.

Har du styr på din samling af vin?

Ikke mindst kan hylder benyttes til at opbevare og vise frem på en og samme tid. Dette gør sig særligt gældende for hylder og reoler til vin, som ellers typisk opbevares i kælderen. Vinflasker kan være særdeles dekorative, og med en smuk vinreol med udtrækshylder, kan du sagtens være bekendt at opbevare dem i stuen eller køkkenet, hvor de er lige til at trække frem, når der kommer gæster til middag.

Som sagt er hylder til at opbevare de ting, som du ligeledes gerne vil vise frem, så hvorfor ikke vise din imponerende vinsamling frem?