1. Start
 2. Guides

Opdateret  

Gave til kæresten – gaveidéer og inspiration

Lea Sefeld

Gave til kæresten - uh, den er altid svær. Hvad skal man finde på? Valentinsdag, årsdag, fødselsdag og juleaften - det er ikke fordi, der mangler dage i løbet af året til at fejre sin kæreste med en gave. Så hvad skal du give din kæreste i gave? Det vil vi gerne hjælpe dig med at finde ud af.

Gave til kæresten både til fødselsdag, juleaften, valentinsdag og på jeres årsdag.

Nu er det snart kærestens fødselsdag, og igen står du her og er helt blank på, hvad du skal give i gave. For du er kæreste med personen, der har alt - og hvad gør du så? Og hvad med til jeres årsdag og juleaften?

Vi har fundet en række ideer til gode gaver til kæresten. Så værsgo - vi håber, at vi kan hjælpe dig med at gøre din kæreste glad!

Gave til kæresten

Evergreens - der findes en række gaver, der kan gives til alle - på tværs af køn og alder. Det mener vi i hvert fald. Måske kan du få et par gode ideer her? De her gaveideer er særligt gode som julegaver og fødselsdagsgaver.

OBS: Til årsdage og valentinsdag, skal du frem med de romantiske-skyts. Dem finder du længere nede.

 • Brætspil for minimum 2 spillere Et godt brætspil er også en sjov måde at komme hinanden lidt ved.
 • Legosæt eller puslespil Hvis din kæreste er den kreative type, der godt kan lide at tænke lidt og arbejde med hænderne samtidig.
 • Tøj Tøj er altid et hit - hvis du altså rammer størrelsen rigtig! En klassisk t-shirt eller et par cowboybukser, rammer nok de flestes smag.
 • Sneakers Sneakers kan du ikke få for mange af! Kender du din kærestes yndlingsmærke og størrelse, burde det være en smal sag at købe det rigtige par.
 • Solbriller En klassisk accessorie, der altid er på mode. Er din kæreste typen, der glemmer sine solbriller rundt omkring - ja, så er et nyt par nok kærkommen.
 • Ur Et ur er en smagssag - men igen en klassisk accessorie, der ikke sådan går af mode. Er din kæreste ur-typen?
 • Høretelefoner Hvem nu om dage, bruger ikke høretelefoner? Måske mangler din kæreste et par lydisolerende over-ears til studiet eller arbejdet, eller måske et par in-ears til træningen?

Synes du, at de her gaver er for uoriginale og upersonlige? Så kan du finde inspiration til personlige gaver til hende eller til ham her.

Billede af romantisk gave til kæreste

Romantisk gave til kæresten

Romantiske gaver til kæresten kan være svære at finde på - især hvis I har været kærester i et stykke tid. Men det er altid sødt at markere en årsdag med en gave, for at fortælle, at du holder af din kæreste og jeres tid sammen.

Det klassiske valg til en romantisk gave er et smykke, eller et eller andet symbol på, at I to hører sammen. Men det kan dog også være meget individuelt, hvad din kæreste mener er romantisk. Dog kan en tommelfingerregel være at satse på en gave, der skaber tid sammen som par.

På valentinsdag er det altid klassisk at give røde roser, chokolade og kærestebreve. Men hvis du vil give en anderledes gave; en gave, der kan skabe nogle fælles minder - så kan du blive lidt inspireret her.

 • Hyggeligt fodbad Forkæl din partner og måske dig selv, med lidt ekstra lækker omsorg. Et fodbad med fodbadesalt er altid dejligt og hyggeligt. Så kan I nyde en spadag sammen derhjemme - hver søndag!

 • Biograftur derhjemme Er I typerne, der elsker at hygge jer med en god film eller serie og en ordentlig omgang bland-selv-slik eller popcorn? Så kan du gøre det til en ekstra hyggelig oplevelse, ved at lave en hjemmebiograf, med stort lærred, projektor og en masse puder og tæpper - så I rigtig kan putte jer ind til hinanden. Luksusudgaven af Netflix and chill.

 • Tur ud i naturen Pak en køletaske - med mad og drikke og tag et tæppe under armen. Så er I klar til en hyggelig skovtur eller romantisk date på stranden. Tager I afsted på en lun sommeraften, så husk et myggelys - det er både hyggeligt og holder udyrene på afstand!

 • Lækker middag Der er faktisk ikke noget bedre sted til dybe samtaler og kiggen-hinanden-i-øjnene end over en god middag ved spisebordet eller ude i byen. Men ofte ender det med at blive en hurtig aftensmad i sofaen foran TV’et. Derfor er det en rigtig romantisk gave at gøre lidt ekstra ud af middagen. Du kan lave yndlingsretten, tænde et par stearinlys, dække et pænt bord - og voila, romantikken er serveret!

 • Kulturoplevelse Er din kæreste særligt glad for et band, en kunstner, eller en eller anden historisk periode? En dag eller aften til koncert, på museum eller i teateret bare jer to - det er noget der skaber minder i lang tid fremover. Husk, at tage billeder, så I rigtig kan mindes jeres kærestetid sammen.


Besøg vores temaside om gaveidéer og få inspiration til gaver til alle lejligheder.

Få flere gaveidéer

 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os