1. Start
 2. Guides

Opdateret  

Gave til hende – gaveidéer og inspiration

Lea Sefeld

Årsdag, fødselsdag, valentinsdag - allesammen dage, der ofte markeres med en gave til hende. Hvis du leder efter den perfekte gave til hende, så er denne guide værd at læse. Vi har samlet nogle gode råd og tips til, hvordan du vælger en god gave til hende du holder af, samt en række gode gaveideer.

Gave til hende. Billede af kvinde, der åbner gave

Gave til hende

Det kan være svært at finde den perfekte gave til hende - især hvis det er en gave til hende, der har alt. Vi har alligevel prøvet at finde gode gaver til hende; personlige gaver, gaver til valentinsdag, kærestegaver og ekstra romantiske gaver.

Personlig gave til hende

Vil du gerne give hende noget særligt - så kan en personlig gave være en god idé. Men hvad der opfattes som en personlig gave kan være meget individuelt og op til dig selv. Så længe du synes, at gaven har en helt særlig betydning for hende og dig - ja, så vil vi sige, at det er en personlig gave. Her er et par ideer til en personlig gave til hende.

Billede af personlig gave til hende

 • Oplevelsesgave En god personlig gave er tid I kan tilbringe sammen. En oplevelsesgave kan være alt fra en tur i biografen, en søndagsbrunch eller en tur i luftballon. Er du ikke så kreativ selv findes der en masse oplevelses-gavekort i forskellige prisklasser - så kan hun også selv vælge, hvad hun gerne vil opleve. Nogen kan føle, at det er kedeligt at give et gavekort i gave, i det tilfælde kan du give en gave ved siden af, der hinter til, hvad I skal opleve. For eksempel kan en badekåbe symbolisere et afslappende kroophold.

 • Et klippekort Et hjemmelavet klippekort til ting hun godt kan lide, er en sød og sjov gave til hende du godt kan lide. Du bestemmer selv, hvad klippene skal gå til. Det kunne for eksempel være morgenmad på sengen, en god massage med massageolie eller en hyggelig tur i skoven. Klippene kan være alt det du ved, hun godt kan lide, men som I måske ikke gør så ofte.

 • Et billede Et billede er altid en god gave. Vælg et godt billede af jer sammen fra en ferie I har gode minder fra eller en særlig dag i jeres liv. Få det så printet på et lærred eller forstørret og sæt det i en smuk fotoramme.

Romantisk gave til hende

Skal du finde en gave til hendes fødselsdag, jeres bryllupsdag eller bare fordi - så er det altid godt med en romantisk gave. Der skal egentlig ikke så meget til for at give en romantisk gave - for de fleste kvinder, er det romantisk at blive forkælet. Og det kan gøres på mange måder.

Billede af valentinsdag gave til hende

Valentinsdags-gave til hende

Valentinsdag den 14. februar er vores fælles fejring af kærligheden - så til dig med et blødt hjerte, der ikke kan få nok af dage at fejre din kærlighed på, skal du da også have et par bud på en god valentinsdagsgave til hende.

 • Roser På Valentinsdag kan du ikke komme uden om røde roser eller smukke blomster. Men er du typen, der gerne vil give en gave, der holder lidt længere og er din valentin vild med at bruge hænderne, så kan en buket Lego blomster måske være en god gave.
 • Chokoladegave En meget klassisk men også meget værdsat kærlighedsgave er chokolade. Fortæl, hvor sød du synes hun er med sød chokolade.
 • Et sødt brev Er du faldet pladask for din udkårne? Så findes, der ikke noget mere romantisk end et kærlighedsbrev. Skriv et sødt brev til hende og fortæl hende, hvorfor du elsker hende. Hun ved det nok allerede, men det kan ikke siges for meget.

Billede af kæreste gave til hende

Kærestegave til hende

Det er blevet jeres årsdag - så nu skal du finde en årsdags-gave til hende. En gave, der viser din taknemmelighed for året, der er gået og den næste tid sammen som kommer.

 • Smykke med bogstav En god kærestegave er et smykke, der viser, at I to hører sammen. Er I ikke gift eller forlovede endnu, kan det være sødt med et smykke med dit forbogstav.
 • Spadag Giv hende et gavekort til en spadag eller massage. Er hun ikke så meget til at fremmede skal give hende massage, så kan du arrangere en spadag derhjemme, hvor du er massør eller hudspecialist, der lige lægger en god ansigtsmaske. Fyld en kasse med hendes yndlingsprodukter, så får du helt klart en stjerne i hendes bog.
 • Polaroid kamera En perfekt måde at forevige jeres årsdag på en sød og sjov måde, er ved at bruge et polaroid kamera. En romantisk idé er at huske at tage et nyt billede sammen på jeres årsdag og sæt det i en bog - så kan I hvert år kigge tilbage på jeres tid sammen.

Billede af gave til kone

Gave til konen

Når I som par har været sammen længe kan det godt være svært at blive ved med at finde på nye spændende og romantiske ting at give hinanden. Men medmindre din kone ønsker sig husholdningsapparater i gave, så er det altså ikke en god gaveidé at give en ny blender i julegave, bare fordi den gamle er gået i stykker.

Giv hende i stedet en gave, der viser, at du stadig sætter pris på din kone.

 • Parspil Hvis I kan lide at hygge jer sammen med et godt spil kort eller et brætspil, så vil hun sikkert sætte pris på et nyt brætspil. Du kan også gøre det ekstra romantisk ved at vælge et par-spil, hvor I stiller hinanden spørgsmål og rigtigt kommer hinanden ved.
 • En romantisk middag Vis hvor meget du holder af din kone og lav hendes yndlingsretter til hende. En aften med dit selskab, god mad og vin, vil helt sikkert være et hit. Hvis du ikke er verdens bedste kok, så inviter hende ud at spise på hendes yndlingsrestaurant.
 • Gavekurv med alle hendes favoritter Husk tilbage på alle de gange din kone har sagt “Mmmh, det smager godt” og fyld så en gavekurv med alle hendes yndlingsgodter og snacks, eller hendes foretrukne te eller kaffe. Hvis du er heldig, vil hun også dele de lækre sager med dig.

Besøg vores temaside om gaveidéer og få inspiration til gaver til alle lejligheder.

Få flere gaveidéer

 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os