Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Valentinsdag

Valentinsdag 2020

Snart er det tid til årets store kærlighedsdag ❤️ Her finder du al den inspiration, du har brug for, for at gøre 14. februar til en magisk dag.

Sammen med en skønhedsjunkie?

Deler du dit liv med en ægte skønhedsnørd? Her finder du de test og anmeldelser, der hjælper dig med at finde de allerbedste produkter, du kan give i gave til ham eller hende.

Anbefalede kærlighedsgaver

Stadig i tvivl om årets gave? Her får du nogle gaveideer, der vinder din udkårnes hjerte!

Satake Himalaya Saltsten 4 cm 30 x 20 cm

En saltsten til hjemmets kok

En saltsten med håndtag som kan bruges som stegeplade på ildstedet, ovnen eller grillen - en spændende gave til hjemmets masterchef.

L:A Bruket 065 Salt Bath Mint 450g

Forfriskende badesalt

Elsker din partner at synke ned i et varmt og afslappende bad efter en arbejdsdag? Så skal I da tage badet til nye højder med luksuriøst badesalt. Det her er fra svenske L:A Bruket og dufter af pebermynte - ganske forfriskende.

Sony WH-1000XM3

Trådløse hovedtelefoner for en stille læsestund

Deler du og din partner jeres liv sammen med nogle højlydte børn? Hvorfor ikke give et par testvindende støjreducerende hørebøffer i valentinsgave? Så kan der lyttes til lydbøger eller musik i fred og ro. Måske et lille øjeblik med reduceret familiestøj viser sig at være den bedste af alle gaver i lang tid?

Ferm Living Ripple Champagneglas 2 stk

Flotte glas til kærlighedsboblerne

En flaske bobler i et par rigtig flotte champagneglas slår aldrig fejl. Så gør det til en gave: giv en flaske af jeres favoritchampagne sammen med disse skønne glas fra ferm LIVING. Og så er det endda en gave, der vil kunne nydes, selv når flaskens sidste dråber er nydt.

Sage The Smart Waffle

Perfekte vafler året rundt

Måske planlægger du at købe en gave til dig selv på Valentinsdag? Hvis du elsker vafler, er det her belgiske vaffeljern en sand drøm at bruge i køkkenet! Perfekte og sprøde vafler hver gang.

Køb den bedste gave - bliv inspireret af vores test

Er du usikker på, hvad du skal købe til din bedre halvdel? Læs vores eksperttes, bliv inspireret og find en testvinder at give i gave. Her er alt fra hudpleje til den nyeste teknologi.

Nyhedsbrev: Gå aldrig glip af et godt køb

Eksklusive tilbud og spændende indhold hver uge. Læs om produktnyheder, trends, guides og produkttest, som hjælper dig med at gøre bedre køb!

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.