Miele Complete C3 Silence EcoLine Plus
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Hvis du er på udkig efter en særdeles effektiv og brugervenlig støvsuger af bedste kvalitet, så er Miele Complete C3 Silence EcoLine Plus et virkeligt kvalificeret valg.

I dag vurderes støvsugere ud fra en energiklasseskala, der starte ved A, som er den mest energivenlige karakter, og slutter ved G. Så er du energibevidst, får du ved at vælge en Miele Complete C3 Silence EcoLine Plus en støvsuger med et lavt energiforbrug, og det kan naturligvis mærkes på el-regningen, i positiv forstand. Og så gør det jo heller ikke noget, at du dermed er med at gøre noget godt for miljøet.

Er du eller en anden i familie allergiker, er det en fremragende støvsuger. Ved tests er det påvist, at støvsugeren har en score på A i forhold til støvemissionsevne, hvilket vil sige dens evne til at holde på det støv, som den suger op, og det gør den derfor til et fornuftigt valg, hvis man døjer med allergi. Det skyldes ikke mindst det effektive HEPA 13 filter, som er forkortelsen for High Efficiency Particulate Air. Det er et fremragende filtersystem, hvor man har inddelt de enkelte filtre i klasser fra 10 til 14. Som sagt kommer denne støvsuger med et HEPA 13 filter, og det betyder, at det kan opfange de bittesmå partikler, der findes i for eksempel husstøvmideafføring og tobaksrøg. Så absolut en fantastisk støvsuger, hvis du eller en anden i husstanden er allergiker.

Hvad angår størrelsen, så er den: Højde: 380 mm x Bredde: 590 mm x Dybde: 320 mm. Vægten udgør 5,4 kg.

Med hensyn til kapacitet så får du en posekapacitet på 4,5 liter og en motoreffekt på 700 W. Med et lydniveau på 69 dB hører den til blandt de lydsvage støvsugere på markedet. Arbejdsradiussen er 11 m, og du har derfor et stort område at arbejde på, uden at du behøver at bekymre dig om, hvorvidt du er i nærheden af en stikkontakt.

At der er tale om en velfungerende støvsuger fra en af de helt store producenter, understreges af, at den lige som det er tilfældet med alle Mieles andre støvsugere, er testet til at have en levetid på 20 år. Du er derfor garanteret en støvsuger, der hører til i en lidt dyrere prisklasse, men hvor du så til gengæld bliver fri for at skulle ud og investere i en ny inden alt for længe.

Log ind
Bliv medlem