Elektronisk p-skive(40)

Undgå p-bøder med en elektronisk p-skive

Vi kender det alle sammen. Man skal ind til byen og finde et sted at parkere. Man har meget travlt og er stresset efter en lang dag, så man vil bare gerne hurtigt løbe sit ærinde, så man kan komme hjem og holde fri.

Man parkerer bilen og løber sit ærinde på 10 minutter, men kommer tilbage til en parkeringsbøde – fordi man glemte at stille p-skiven! Derefter må man køre den lange vej hjem for at blive endnu mere sur og irriteret, fordi en parkeringsvagt på 10 minutter nåede at give den unødvendige bøde.

Heldigvis er der råd for dem, som kan relatere til ovenstående! Den elektroniske p-skive er opfindelsen til dem, der altid er på farten og har vigtigere ting at bruge sin tid på, end at stille parkeringsskiven, så man undgår en dum parkeringsbøde.

Sådan fungerer den elektroniske p-skive

Den elektroniske p-skive bruger en censor til at registrere, om bilen kører eller er parkeret. Når censoren har registreret, at man har parkeret sin bil, låser den automatisk tidsviseren fast på det pågældende tidspunkt, man holdt op med at køre. På den måde slipper man altså for manuelt at skulle stille parkeringsskiven hver gang, man er et sted, hvor man kan risikere at få en p-bøde.

En elektrisk p-skive bør absolut overvejes, hvis man bare af og til befinder sig i et bymiljø, hvor det er påbudt, at man sætter sin p-skive. For glemmer man blot én gang at sætte den manuelle p-skive, kan man risikere at skulle af med et beløb, der er større end den elektroniske skives pris.

Den elektroniske p-skive husker at stille sig selv og finder selv ud af, hvad klokken er, når bilen parkeres. Du skal ikke foretage dig mere efter endt installation end at sørge for, at batteriet bliver udskiftet, når det ikke længere virker.

P-skiver til enhver smag

De elektroniske p-skiver produceres af en lang række leverandører i mange forskellige designs. Vælg et udseende, der passer til din bil, og som signalerer dine præferencer. Foretrækker du børstet stål, klassisk hvid eller elegant stålfinish? Uanset om du er til den traditionelle runde udformning, eller du hellere vil have et digitalt ur, kan du finde en elektronisk p-skive, som passer til dig. Slip for de ærgerlige parkeringsafgifter en gang for alle ved at anskaffe dig en elektronisk p-skive.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem