Når du klikker 'Accepter', giver du samtykke til brugen af cookies. Nogle cookies bruges til statistik og til at forbedre brugeroplevelsen på sitet, mens andre cookies sættes af tredjepartstjenester til f.eks. målrettet annoncering.

Cookiepolitik

Turen går til rom Bøger

(17)

Oplev Rom (Lonely Planet)

Oplev Rom (Lonely Planet)

Lonely Planet Oplev Rom: Hvis turen går til Rom, så er Oplev Rom den oplagte guidebog både før og under rejsen. Her finder du top 25 med de største seværdigheder, highlights, anbefalinger til gåture, fold-ud kort til byen, kort til de bedste områder, gode råd fra lokale eksperter, og de bedste hoteller, restauranter og cafeer i alle prisklasser samt anbefalinger til museer. Indhold i Lonely Planet Oplev Rom: De bedste oplevelser i Rom for børn. Eksperternes bud på nævneværdige highlights i Vatikanstaten og antikkens Rom. Fascinerende indblik i Roms historie og den romerske livsstil. Steder: Villa Borghese & det nordlige Rom – Vatikanet, Borgo & Prati – Centro Storico – Tridente, Trevi & Guirinale – Antikkens Rom – Trastevere & Gianicolo – Monti, Esquilino & San Lorenzo – Det sydlige Rom – Fra San Giovanni til Testaccio.

Fragt ukendt

88 kr.

Scanmaps

Oplev Italien (Lonely Planet)

Oplev Italien (Lonely Planet)

Lonely Planet Oplev Italien: Hvis turen går til Italien, så er Oplev Italien den oplagte guidebog både før og under rejsen. Her finder du top 25 med de største seværdigheder, highlights, rejseplaner og rejseruter, fold-ud kort til Rom, kort til de vigtigste byer, gode råd fra lokale eksperter, og de bedste hoteller, restauranter og cafeer i alle prisklasser samt anbefalinger til museer. Indhold i Lonely Planet Oplev Italien: Bedste antikke vidundere, bedste bjergbyer, bedste madregioner og meget mere. Interessant artikel om Italiens regionale retter. Rejseplaner arrangeret efter temaer som Nordvestlige smage og Paladios’ vidundere. Steder: Rom – Milano – Italienske søer og det nordvestlige Italien – Venedig og det nordøstlige Italien – Toscana og det centrale Italien – Napoli og Syditalien – Sicilien.

Fragt ukendt

88 kr.

Scanmaps

Helle og Alfredo Tesio Bolognese - & mange andre velsignede varianter af pastasovs

Helle og Alfredo Tesio Bolognese - & mange andre velsignede varianter af pastasovs

I begyndelsen var bolognese-sovsen, så kom de andre. Ægteskabet mellem pastaen og pasta­sovsen er et af italienernes fortrukne diskussionsemner. Det er også det eneste ægteskab, hvori der ikke tåles sidespring. Hver sovs har sin egen historie, og hvis den ikke er sand, så er den i hvert fald godt fundet på, fordi livet er en blanding af pasta og magi, som filminstruktøren og multikunstneren Federico Fellini var overbevist om. En god pastasovs inspirerer til nydelse og drømme – og ikke bare om pasta. I denne bog forsøger forfatterne med 40 nuancer af pastasovs at servere den rette stemning og den særlige italienske fornemmelse for hygge, som italienerne er eksperter i at skabe rundt om familiens spisebord eller på fortovsrestauranter i månelysets skær. Ud over at kunne skabe stemning og fryd er en vellykket pastasovs et afgørende element i kapløbet om sundhed, drømmen om det gode helbred, et langt liv og at nå den uopnåelige lykke. Det er måske også derfor, at italienerne har den længste levetid i verden, efter japanerne, som også er begyndt at spise pasta. Bogens 40 opskrifter ledsages naturligvis af gode historier og farverige anekdoter, der slår den helt rette stemning an, mens pastasovsen simrer. Om forfatterne Helle Tesio er uddannet kok i Italien. Hun har gennem en lang årrække levet i Rom, hvor hun bl.a. holder madkurser for italienere og danskere. Hun holder også madkurser i Toscana og på Sicilien. Hun har sammen med sin mand, Alfredo Tesio, skrevet en række bøger om det italienske køkken. Alfredo Tesio er journalist og forfatter. Han var gennem mange år DR-korrespondent i Rom og har været korrespondent for dagbladet Politiken og Børsen. Han har skrevet en lang række bøger om Italien og italiensk madkultur og er forfatter til Skandinaviens mest solgte turistbog om Rom, Turen går til Rom. Helle & Alfredo udgav i 2016 Rom – evig mad fra den evige stad og i 2017 Toscana – om mad og mennesker fra uopdagede dale. Forlag: Muusmann Forlag Udgave: 1 Oplag: 1 Oplag...
209 kr.inkl. fragt
150 kr.

Pen & Papir

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Aktuelle tilbud og spændende indhold hver uge. Læs om produktnyheder, trends, guides og produkttest, som hjælper dig med at gøre bedre køb!

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.