Hvidevarer

Få overblik i det overvældende marked for hårde hvidevarer. Led efter lige den form for hårde hvidevare, du har brug for – fra et nyt køleskab, kogeplader til komfurer. Fra en opvaskemaskine til en ovn. Fra frysere til familiens nye tørretumbler. Her på PriceRunner kan du søge tilbud på alle typer hårde hvidevarer og tilbehør til hårde hvidevarer fra en lang række forhandlere.

Artikler og nyheder

Black Friday: Hvidevarer – fredagens største prisbaskere

Har du købt hvidevarer til Black Friday - eller overvejer du at gøre det - ja, så tegner der sig et ...

iRobot redder gulvvasken med ny Braava jet

iRobot har lanceret en ny robot. Mød Braava jet, der kan redde gulvvasken for dig, som ikke vil slid...

Bedst i test: Her er de bedste støvsugere

Nullermænd, krummer og hår fra kæledyrene. Alt sammen roder rundt på gulvet derhjemme, og væk skal d...

Tips til valg af indbygningsovn

Skal du have ny ovn, så får du her lidt hjælp til hvad du skal holde øje med, og et par tips til ovn...

Opvaskemaskiner – de 5 bedste til prisen

Hvad skal du kigge efter, hvis du skal have ny opvaskemaskine? Her er vores bud på 5 gode maskiner t...

Bedst i Test - Testet i virkeligheden

Vi udfører alle tests selv og tester alt i virkeligheden. Alle produkter og tjenester anvendes og testes på den måde, de er beregnet til at blive brugt. Gå til Bedst i Test!

Hvidevarer

Der er særlige krav til elinstallation af hårde hvidevarer, hvilket begrænser, hvor i et rum de hårde hvidevarer kan stilles op. Det betyder også, at hvidevarer som regel er en fast del af ejendomme, så de følger som regel med boligen, når den sælges.

Står du overfor at skulle købe nye hvidevarer, kan det betale sig at sætte sig ind i de forskellige produkters energiforbrug. Eftersom hårde hvidevarer har en lang levetid, kan det ofte i det lange løb betale sig at give lidt mere i indkøbspris for produktet og til gengæld spare på elregningen de næste mange år. EU har indført en energimærkningsordning, hvor du på en skala fra A til G kan se, hvor meget el de forskellige produkter bruger. Hvidevarer markeret med A har det laveste elforbrug, og for køleskabe og frysere findes der endda en A++ og A+++ mærkning.

Der findes en lang række producenter, der producerer alle eller næsten alle typer hvidevarer. I de seneste årtier er asiatiske hvidevareproducenter dukket op. Hvis du skal købe hvidevarer, kan du enten gå ned i den fysiske butik, eller du kan kikke på webbutikkerne på internettet. Nogle fabrikanter sælger direkte fra deres hjemmeside, men du kan også se på forhandlernes hjemmesider. De fleste mærker findes hos de mange forhandlere rundt omkring i Danmark. Der er mindst to års garanti på dine hårde hvidevarer.