Foldebord Møbler

(92)

Foldeborde til alverdens formål

Mange kan huske de små foldeborde, som tidligere ofte stod fx i bryggerset. De kunne tages frem, når der var travlhed i bryggers og køkken eller når huset pludseligt blev overfyldt med gæster. Eller man kan huske skovturene med et lille foldebord bag i bilen, som blev foldet ud, når man kom til det sted, hvor man skulle nyde den medbragte frokost. Fælles for de to var, at de ikke var særligt stabile og materialet var ikke så solidt. Derfor er mange gået væk fra at have foldeborde stående som ekstra borde, hvilket er en skam.

I dag er udvalget af foldeborde nemlig meget mere mangfoldigt; der er foldeborde i alle størrelser og til alle formål. Der findes stadig borde, der er for billige og ustabile, så man skal se sig godt for, men generelt er de foldeborde, man kan købe i dag, af en helt anden standard end tidligere – det gælder både hvad angår konstruktion og materiale.

Når man skal købe et foldebord i dag

Moderne foldeborde er kombinationen af et godt bord, når det er slået op, og så et bord, der fylder så lidt som muligt, når det ikke skal bruges. Som nævnt er der forskellige kvaliteter, så uanset, hvad man skal bruge et foldebord til, skal man overveje nøje, hvilket bord, man investerer i.

Man kan også overveje at have et foldebord som havebord. Der findes mange nydelige foldeborde i dag, som fint kan præsentere sig, og når så havebordet skal stilles væk for vinteren, er det begrænset, hvor meget plads det optager. Og det er nemt at slå ned og stable væk.

Til de større forsamlinger

Er man med i en forening, eller er med til at stå for forskellige arrangementer nu og da, er foldeborde også den ideelle løsning på den udfordring, der opstår, når man en gang i mellem skal bruge mange borde, som i mellem arrangementerne skal fylde så lidt som muligt. De tidligere foldeborde af træ, som man brugte i forsamlingshuse, selskabslokaler o. lign. er nu blevet erstattet af solide plastborde med kraftige metalben; uden at vægten er blevet forøget.

På den måde kan man have et lager af ekstra borde stående uden at det fylder noget særligt. Når man skal hjælpe med at sætte borde op eller tage borde ned fra et stort arrangement, er det en stor fordel, at bordene er nemme at håndtere – og at de er lette at stable. De nye foldeborde er også meget lettere at håndtere, når de skal flyttes rundt, hvilket jo ofte er tilfældet, når der fx kommer nye arrangementer rundt omkring i en by.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem

For at bruge PriceRunner skal du acceptere vores Cookiepolitik.

Accepter
Afvis