Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Barstole Møbler

(3139)

Barstole

Barstole er en særlig type taburet med meget lange ben. Barstolen har som regel tværstivere, for at styrke konstruktionen, og for at give den siddende noget at hvile benene på. Fordi barstole ikke fylder særlig meget, anvendes de ofte ved disken i barer og bodegaer. I dag er det også almindeligt at se barstole i private hjem, enten i forbindelse med en hjemmebar eller ved et højt køkkenbord.

Afhængig af design kan barstole være med til at give en bedre siddestilling samt at gøre hjemmets udsmykning mere eksklusiv. Barstole er nemme at flytte rundt på ved fester, og på barer og bodegaer kan de mange gange stables, så de ikke optager gulvplads under rengøring, eller når der er særligt mange gæster.

Barstole kan se ud på mange forskellige måder. Nogle er lavet af træ, andre af metal. Barstole kan have armlæn, ryglæn og polstrede sæder. På barer og bodegaer er barstolene somme tider boltet til gulvet, så de ikke kan flyttes, stjæles eller bruges som våben i en slåskamp. Barstole i skandinavisk design er som regel meget simple og stilrene, mens andre designretninger byder på flot dekorerede stole med mange detaljer. Barstole til udendørs brug produceres ofte af aluminium eller af materialer, der giver en tiki bar effekt, f.eks. rattan eller bambus. Til indendørs brug ses oftere træ og betræk, der matcher det øvrige interiør.

Barstole kan fås med ekstra højde, så de passer til en ekstra høj disk. Siddehøjden på en almindelig stol er 46 cm, mens barstole som regel er 20-30 cm højere. Særligt høje barstole er helt op til 91 cm. Det bliver mere og mere populært at få designet barstole til hjemmet, som passer 100% til ens hjem i forhold til materialer, betræk, højde osv.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem