Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Møbler

1000+ produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Living&more 3 pers. sofa med chaiselong - Viktoria - Mørkeblå

Living&more 3 pers. sofa med chaiselong - Viktoria - Mørkeblå

Living&more Viktoria sofa med venstrevendt chaiselong Din nylavede caffe latte dufter dejligt, børnene sover sødt og din fløjlsbløde veloursofa med chaiselong står klar til at forkæle dig. Sid ned. Fløjlsblød velour Eksklusivt og stilrent look Ben i krom Hjemlig ekstravagance Viktoria kan noget. Hun oser af hygge, ekstravagance og indbyder til ren afslapning i bløde omgivelser. Hun står stabilt på egne ben, i krom. Hun signalerer noget enkelt, eksklusivt og klassisk. Hun er klar til at være en del af din indretning og klar til hygge i lange baner. Byd hende velkommen indenfor. Familiens samlingspunkt Uanset om den står på højtlæsning for de små, selvforkælelse med en god bog og frisk kaffe eller ren afslapning med fødderne oppe og tæppet over sig, så er Viktoria klar til at omfavne dig med et blødt kram. Chaiselongsofaen byder altid på hyggestunder – alene eller sammen med familie og venner.

5.999 kr.
6.248 kr.inkl. fragt
Coop.dk Logo
Bamsestol - den klassiske hvilestol

Bamsestol - den klassiske hvilestol

Den klassiske hvilestol, også kaldet bamsestolen, designet i 1950'erne af Svend Skipper. Netop nu 20% rabat i en begrænset periode. Kontakt os for at høre nærmere. Denne bamsestol blev et stort gennembrud for Skipper Furniture, da stolen opnåede og fortsat har stort popularitet. Stolen er nu igen sat i produktion, da efterspørgselen er steget markant i nyere tid. Skippers Bamsestol blev meget populær, formentligt fordi den minder lidt om Wegners bamsestol, som er markant dyrere. Bamsestolen er blevet en klassiker, som både passer ind i det klassiske hjem, såvel som i det moderne hjem. Endvidere er stolen praktisk anvendelig, samt af høj kvalitet i materialer, med bl.a. en stor del håndlavet polstring og syarbejde. Dansk design når det er bedst. Derfor forstår man godt at Svend Skippers bamsestol er så eftertragtet i de danske hjem. Det er muligt at få mange forskellige slags farver og stoffer til polstringen - op til 150 forskellige slags. Herudover er der mulighed for at vælge træsort til stolens ben og arme. Til stolen fås en tilhørende skammel, kontakt os for at høre nærmere, og få et godt tilbud du ikke kan sige nej til. Du kan se og prøve stolen i vores kæmpe udstilling på Buehøjgård Møbler i Smørum. Prisen som ses her på siden er basismodellen inkl. uldstof.

23.988 kr.

Fri fragt

Buehøjgård Logo
Living&more 3 pers. sofa med chaiselong - Viktoria - Peach

Living&more 3 pers. sofa med chaiselong - Viktoria - Peach

Living&more Viktoria sofa med højrevendt chaiselong Din nylavede caffe latte dufter dejligt, børnene sover sødt og din fløjlsbløde veloursofa med chaiselong står klar til at forkæle dig. Sid ned. Fløjlsblød velour Eksklusivt og stilrent look Ben i krom med messinglook Hjemlig ekstravagance Viktoria kan noget. Hun oser af hygge, ekstravagance og indbyder til ren afslapning i bløde omgivelser. Hun står stabilt på egne ben, i messingfarvet krom. Hun signalerer noget enkelt, eksklusivt og klassisk. Hun er klar til at være en del af din indretning og klar til hygge i lange baner. Byd hende velkommen indenfor. Familiens samlingspunkt Uanset om den står på højtlæsning for de små, selvforkælelse med en god bog og frisk kaffe eller ren afslapning med fødderne oppe og tæppet over sig, så er Viktoria klar til at omfavne dig med et blødt kram. Chaiselongsofaen byder altid på hyggestunder – alene eller sammen med familie og venner.

5.499 kr.
5.748 kr.inkl. fragt
Coop.dk Logo
Profilbillede
Hanna Vesterberg·Kategoriansvarlig for Møbler