Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

brio-togbane findes også i disse kategorier

brio togbane

(247)

En klassisker blandt børnefamilier: Brio togbaner

Den svenske legetøjsproducent Brio har produceret kvalitetslegetøj i træ i mere end 100 år efterhånden. Noget af det mest kendte legetøj fra Brio er deres små togbaner og tog i træ. I begyndelsen var der kun ganske få ting at vælge imellem, men sortimentet er vokset støt over årene, og i dag kan man vælge mellem hundredevis af forskellige tog, togbaner og tilbehør.

Brio togbanerne er en klassiker blandt børnefamilier, der gerne vil købe kvalitetslegetøj til deres børn. Det er enkelt legetøj i en robust kvalitet, der kan holde til at blive brugt, og som samtidig er pænt at se på.

Typisk begynder man med et enkelt komplet togbanesæt med et lokomotiv, nogle få togvogne, en god håndfuld skinner, som man kan sætte sammen, som man vil, og lidt tilbehør som for eksempel et par træer eller nogle dyr. Så man kan efterhånden købe mere til og udvide togbanen. Det er også en god gaveidé, for der er skinner, tog og tilbehør i alle prisklasser, fra en lille æske med et par ekstra skinner til den helt store æske med et stort og avanceret togbanesæt og et batteridrevet lokomotiv.

Med en Brio togbane kan barnet virkelig få udviklet sine kreative evner, for skinnerne kan sættes sammen på kryds og tværs, som man vil, og man kan hele tiden finde nye måder at bygge sin togbane på. Med det forskellige tilbehør kan man også hele tiden få togbanen til at se ud på en ny måde.

Ud over et kæmpestort udvalg af forskellige lokomotiver og togvogne kan man også købe broer, togstationer, kraner, færger, figurer og meget andet til sin Brio togbane.

De mindste kan begynde med et lille enkelt togbanesæt med nogle få søde togvogne og måske et par bondegårdsdyr. Senere kan man gøre togbanesættet mere avanceret ved at købe flere ting til, der appellerer til lidt større børn. Og det geniale ved Brio togbanerne er, at det stadig er de samme skinner, der kan bruges – man kan bare bygge mere på efterhånden.

Filter1