nike-huarache findes også i disse kategorier

nike huarache

(1440)

Nike Air Huarache

Nike Air Huarache modeller for herrer fås som løbesko, sneakers, skateboardsko, baseballsko og softballsko. Mærket kom først frem i 1991 og blev meget populært. Siden er et meget stort antal sko sendt ud i verden.Den lette vægt, store komfort og den unikke stødabsorbering var helt nyt for sneakers-sko. Der var ekstra støtte til foden med en rem bag om hælen – også en nyhed. Nike Air Huarache herresko kommer i et stort antal modeller, farver og materialer, så der er noget for enhver smag og stil.

Måske ønsker du en sko, som både er særligt målrettet en bestemt sportsgren og med et iøjnefaldende look. Eller du har behov for en mere afdæmpet sko til all round brug. Nike Air Huarache herresko tilbyder alle mulighederne – både som færdigt designede sko og som sko, du selv designer.

Nike Air Huarache materialer

Det helt specielle ved en Nike Air Huarache herresko er den lette vægt og sålens stødabsorberende og støttende funktioner. Tå-partiet er foret med perforeret materiale for særlig komfort og åndbarhed. Mellemsålen er udført i phylon, som sørger for en letvægtsstøtte til foden. Ydersålen af gummi er forsynet med et godt greb til underlaget – strategisk bestemt af den anvendelse, skoen er bestemt til.

Hele skoen er stabiliseret omkring foden med en strop rundt om hælen. Den forreste del af skoen kan være af stærkt syntetisk læder, den originale mesh med synlige huller for stor åndbarhed eller OG mesh, som også ventilerer godt men er lidt tættere.

Nike Air Huarache design

Nike producerer Huarache skoene i mange forskellige farver, materialer og med variationer i print. Det mest interessante er måske, at du selv kan designe din Nike Air Huarache herresko. På Nikes hjemmeside kan du vælge, hvordan din egen helt unikke sko skal se ud, og hvilket materiale der skal være på dele af skoen.

Du kan også få dit navn eller dit eget logo på skoen, og du kan vælge print til de forskellige materialer. Så kan du være sikker på, at du ikke møder andre med en Nike Air Huarache herresko i helt samme design som din. Måske har du lyst til et par Nike Air Huarache herresko med safariprint i dine yndlingsfarver. Og hvad med såler i transparente farver? Få evt. dit navn et nummer eller et statement printet på skoens hæl.

Det vil der blive lagt mærke til omkring dig. Prisen for dine personligt designede Nike Air Huarache herresko er kun lidt mere end de færdigt designede sko i butikkerne. Når du har designet og bestilt dine sko på Nikes hjemmeside, går der kun ca. 4 uger, før de bliver leveret til din dør, og du kan glæde dig over at modtage dine unikke Nike Air Huarache herresko.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem

For at bruge PriceRunner skal du acceptere vores Cookiepolitik.

Accepter
Afvis