Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

macbook findes også i disse kategorier

MacBooks

Fælles for alle MacBookd er en særdeles høj ydeevne, en effektiv software og stor brugervenlighed ved redigering af billeder, lyd og video. Macbook er også meget stærke til grafisk arbejde.

Apple lægger stor vægt på design og den æstetiske oplevelse, når du bruger deres produkter. Det gælder også Macbook Pro og Macbook Air. En vigtig egenskab ved Macbook er også, at de er lige effektive som familiens værktøj i dagligdagen og som din uundværlige computer på arbejdet. Macbook håndterer små og store opgaver til stor glæde for mange typer brugere.

Alle Macbooks leveres med en stribe programmer, så du straks kan gå i gang med at skrive, regne, lave præsentationer, billeder, videoer, sende besked eller lave Face Time opkald. Programmernes særlige egenskab er en brugervenlighed som bygger på en intuitiv tilgang, hvor du ikke behøver at læse en manual, inden du går i gang.

Det smukke slanke design er udført i en stærk aluminium. Tastaturet er baggrundsbelyst, så du altid kan se, hvad du skriver, uanset hvor du sidder. Lysets styrke reguleres automatisk efter omgivelserne.

Macbook Pro

Macbook Pro tilbydes i tre modeller: Med 13,3” skærm, med 13,3” Retinaskærm og med 15” Retinaskærm – alle skærme med LED-baggrundsbelysning. Retinaskærmen med det store antal pixels i opløsningen giver dig fantastiske muligheder for at retouchere billeder i HD-kvalitet og arbejde med grafik. Samtidig får du en knivskarp billedoplevelse, når du spiller eller ser film.

Retinaskærmen har multitouch funktion, hvor du kan klikke, trykke, scrolle og swipe. Macbook Pro modellerne vejer mellem 1,57 kg og 2,02 kg, og de er kun mellem 1,8 cm og 2,4 cm tynde. Deres batteritid ligger mellem 7 og 9 timer – almindeligvis nok til en arbejdsdag på internettet uden opladning.

Macbook Air

Macbook Air fås I to modeler: Med 11,6” skærm og med 13,3” skærm. Modellerne er ultra tynde med 1,72 cm, og vægten på de to modeller er hhv. 1,08 kg og 1,35 kg. Her er tale om de absolut slankeste og letteste computere i Apples sortiment.

Macbook Air på 11,6” har en batteritid på op til 8 timer, mens den lidt større model har en batteritid på op til 12 timer. Det betyder, at du kan arbejde med computeren en hel arbejdsdag uden at skulle lade op – også selv om du ser film. Med Macbook Air får du desuden en række spændende funktioner som Flash lagring, Airport Time Capsule, Airport Extreme,Thonderbolt og USB 3 porte.

Filter1

Vis