1. Start
  2. Computer & Software
  3. Computerudstyr
  4. Webcams

Webcams

1920x1080 (Full HD)
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

500+ produkter

Webcams Logitech BRIO 4K Ultra
100+ overvåger

Logitech BRIO 4K Ultra

3840x2160 (4K)

982 kr.

4,1

ComputerSalg A/S
Elgiganten
i 45 butikker
WEBKAMERA

Almindelige spørgsmål

I Danmark forbinder vi ordet “webcam” med et lille kamera, som man typisk sætter ovenpå sin skærm og kobles til computeren, eller et kamera, som allerede er indbygget i den bærbare computer. I virkeligheden er et webcam faktisk alle former for digitale kamera, som kan kobles til internettet.

Lige meget hvad, så er det de kameraer, der typisk bliver brugt til onlinesamtaler.

Desværre, så er svaret ja, og det er mere normalt, end mange går og tror. Men inden du smider din bærbar eller dit webcam ud af vinduet, så husk, at der er flere ting, du kan gøre for, at mindske den potentielle trussel.

Så længe dit antivirusprogram og din firewall er opdateret, så er chancen for, at dit webcam bliver hacket allerede betydeligt formindsket. Den største risiko er, hvis du åbner en fil og får inficeret din PC med en virus, som kan give en potentiel hacker adgang. Så… Lad vær’.

Scan din PC ofte, især efter du har været på eventyr på internettet, og sørg for, at din software altid er opdateret.

Et eksternt webcam til, for eksempel, din stationære PC, kan kobles til ved USB. Det er uhyre simpelt. Du sætter simpelthen bare USB-stikket i PC’en, venter lidt imens PC’en henter de relevante drivere, og så kører du.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os