E-bogslæsere

Amazon
Tolino
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

92 produkter

E-bogslæsere Kobo Clara 2E
Bedst i test

Kobo Clara 2E

6", 16GB

1.099 kr.

Opdateret, hvor det er nødvendigt, men også til en højere pris

E-bogslæsere Amazon Kindle Paperwhite 5 (2021) 8GB
50+ overvåger

Amazon Kindle Paperwhite 5 (2021) 8GB

6.8", 8GB

1.249 kr.
E-BOGSLÆSER

Almindelige spørgsmål

E-bogslæsere fungerer ved at bruge det, der hedder “e-ink teknologi”. Det fungerer på den måde, at man har en masse mikrokapsler. DIsse mikrokapsler er sammensat af positivt-ladet hvide partikler og negativt-ladet sorte partikler. Ved at tilsætte positivt- eller negativt-ladet strøm, så får det partiklerne til at komme op til overfladen, og det er sådan, at en e-bogslæser “skaber” tekst.

Det dejlige ved det er, at partiklerne reflekterer lys i stedet for at udsende det, så man kan kigge på skærmen i længere tid og i vidt forskelligt lys, uden, at det bliver ubehageligt. Samtidig betyder det også, at du kan læse på skærmen i direkte sollys, hvilket er ret svært på, for eksempel, en telefon eller tablet.

Svaret her simplificerer processen en del, fordi man kunne snildt skrive en fire-fem sider om teknologien. Hvis du gerne vil vide mere, kan vi anbefale denne artikel. Bemærk, at siden er på engelsk

Der er enorm forskel på e-bogslæsere. Den, du bør vælge afhænger i store træk af, hvilke former for adgang du gerne vil have. For eksempel, hvis du overvejer en Amazon Kindle, så husk, at du er låst til Amazon’s service, hvis du vil have e-bøger.

Vi har testet fire populære e-bogslæsere her, som et udgangspunkt for at høre vores mening og lære mere om e-bogslæsere.

Ja! eReolen har et stort udvalg af e-bøger, som man kan låne. Bemærk dog, at du skal have en e-bogslæser, der kan køre EPUB filer og Adobe’s DRM-program. De fleste e-bogslæsere på markedet understøtter begge, men det gør Amazon’s Kindle ikke, da Amazon kører deres eget system.

Annonce