Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

el-kædesav findes også i disse kategorier

Eldrevne kædesave

Ligesom med biler gælder det for kædesave, at halvdelen af fornøjelsen ved brugen af dem er den rumlende lyd af forbrændingsmotor og lugten af benzin og maskine. Eller hvad? Også i udvalget af kædesave begynder de eldrevne modeller at udmærke sig ved at kunne det samme som de mindre modeller af deres benzinslugende konkurrenter. Og måske er det heller ikke så lækkert at stå og arbejde i larm og os?

Hvad end du foretrækker den billige standardmodel eller den dyre luksusmaskine, Makita, Bosch eller Stiga, når du skal fælde et træ eller save brænde til vintermånederne, finder du din bedst betalte nye elkædesav her på PriceRunner.

Variationer og ligheder på markedet

Da du kan ende med at give alt fra 600 til 1.700 kroner for din nye kædesav, er det værd at se på, hvad man egentlig får for de ekstra kroner. Fælles for de fleste save er, at de alle klarer sig godt i sikkerhedstests, hvilket er en god start på projektet, da ingen ønsker sig en ufrivillig genindspilning af Motorsavsmassakren.

Et andet fællestræk er en ydeevne på omkring de 2.000 W. Yderpunkterne ligger på 1.800 og 2.400 W. Der, hvor du til gengæld kan se en håndgribelig forskel, er længden af klingerne, der skal vurderes i forhold til din haves behov, og hvorvidt saven er udstyret med automatisk smøring af klingen eller anordningen, der gør det muligt at stramme klingen uden brug af værktøj, af Bosch kaldet SDS.

Fri for os, men fanget af ledningen

Da de eldrevne kædesave har sneget sig op på samme ydedygtighed som de benzindrevne udgaver, bliver valget mellem de to hurtigt til et spørgsmål om miljøbevidsthed, vaner eller selvbestaltede udstyrsprofeter. Nemmest er valget, hvis maskinen skal bruges i skoven, hvor stikkontakter, bogstaveligt talt, ikke hænger på træerne. Er den til gengæld til havebrug, hvor stikkontakten ikke er langt væk, er det en let, og ikke mindre kvalitetsbevidst, sag at slippe for larm og benzinos.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem