Robotplæneklippere

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Robotplæneklippere er tilpassede til forskellige størrelser græsplæner. Hvor stor er din græsplæne (i kvadratmeter)?
Filtrer
Produktegenskaber
Strømforsyning
Mål

100+ produkter

Sorter efter popularitet
Robotplæneklippere Bosch Indego M+ 700
Bosch Logo
3,0/5

Bosch Indego M+ 700

Arbejdsområdekapacitet 700 m², Display, Klippebredde 19 cm

6.796 kr.

5,0

Robotplæneklippere Husqvarna Automower 310 Mark II
Husqvarna Logo
Bedst i test

Husqvarna Automower 310 Mark II

Arbejdsområdekapacitet 1000 m², Display, Scheduling, Klippebredde 22 cm

10.495 kr.

Intelligent, let programmerbar og driftssikker robotplæneklipper til normale plæner

ROBOTPLÆNEKLIPPERE

Almindelige spørgsmål

Robotplæneklipperen klipper græsset ved brug af mulching, hvilket betyder, at græsset skæres i meget små stykker og forsvinder ned i græsplænen igen. Der er en skæremotor på plæneklipperens underside, hvor knive roterer med høj hastighed og klipper græsset af.

Via en indbygget computer styrer robotten sig selv, og den anvender den tilhørende hardware til at navigere korrekt på din græsplæne. Det kan for eksempel være med GPS og gennem det afgrænsningskabel, som du placerer rundt om din græsplæne. Når robotten begynder at blive træt og løber tør for batteri, kører den tilbage til sin ladestation og genoplader sig selv.

  1. Start med at føre et afgrænsningskabel rundt om det område, som du ønsker, at robotplæneklipperen skal klippe, og fastgør kablet til jorden med pløkker.

  2. Tilslut derefter kablet til robottens ladestation, som du placerer på et plant underlag et sted inden for klippeområdet.

  3. Når kabeltrækningen er overstået, er det tid til at programmere et klippeskema og eventuelt downloade den tilhørende app. Derefter er det bare at lade robotten klare resten!

For at undgå, at plæneklipperen kører ind i buske og blomsterbede, kan det være en god idé også at føre kablet rundt om dem. Husk dog, at det er det samme kabel, der skal gå rundt om hele området. Så hvis du vil omringe en forhindring, skal du trække kablet fra kanten af plænen ind i området for at omringe forhindringen og derefter trække kablet ud til kanten igen og fortsætte rundt. Robotplæneklipperen er programmeret sådan, at hvis kablet er dobbelt, vil den kun passere det, mens den opfatter et enkelt kabel som et hegn og derefter vender om.

Du kommer både til at lære din robot at kende og lære, hvornår det er tid, men som regel er det omkring september-oktober. Det er altså tid til at pakke din robotplæneklipper sammen, når græsset holder op med at vokse, hvilket sker, når efteråret kommer. På dette tidspunkt bliver græsplænen også blødere, så hvis du har en tungere robotplæneklipper, risikerer den at beskadige græsset. Glem ikke at rengøre robotten med en fugtig klud, og vær opmærksom på at benytte lejligheden til at udskifte knivene, så robotten er klar til næste sæson. For at holde den i god stand bør den opbevares i et opvarmet opbevaringsrum.

Annonce