Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Robotplæneklippere

(294)

Lad robotplæneklipperen klare arbejdet

Robotten klipper videre – også når du er gået indenfor. Robotter vinder frem overalt – også på græsplænen. En robotplæneklipper er en nem, bekvem og pålidelig investering til din græsplæne. Maskinen klipper græsset utrolig pænt, teknikken fungerer upåklageligt, og prisen er rimelig.

Robotplæneklipperen har sin faste plads i skuret, og når den ikke er i gang med at slå græs, står den og lader op.. Den kan tidsindstilles til at køre en tur, så robotplæneklipperen begynder at arbejde, når du beder den om det. Når den er færdig, kører den selv tilbage i skuret til opladning. Hvis den er ved at løbe tør for strøm, inden den har klippet det ”aftalte” areal, kører den til opladning og tager det sidste bagefter.

En robotplæneklipper er også sikker i brug. Sker det, at man kommer lidt for tæt på plæneklipperen, træder sikkerhedsfunktionen i kraft. Hvis man løfter klipperen, går den ganske enkelt i stå. Det areal, robotplæneklipperen skal dække, afgrænses med et lille kabel, der kan graves ned langs kanten af plænen.

Robotten kører på kryds og tværs indenfor det afgrænsende areal og altså ikke i lige linjer, som et menneske ofte gør. Det giver en rigtig pæn klipning. Og så bliver græsset klippet meget oftere, end hvis det sker manuelt. De eneste steder, hvor robotplæneklipperen kommer til kort, er skråninger og hældninger.

Det kan robotten ikke klare, og derfor er der stadig et behov for at man tjekker op på robotplæneklipperens arbejde. Alt i alt sparer en robotplæneklipper haveejeren for en masse arbejde, og giver samtidig en flot og velklippet græsplæne, der er klippet millimeterpræcist – hver gang.

Robotplæneklipperen er et tydeligt eksempel på et frugtbart samarbejde mellem mand og maskine, hvor sikkerheden er i top, og hvor slutproduktet er af samme høje kvalitet hver gang.

Filter

Vis