Vægdrivhuse

Op til 1.700 kr.
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

58 produkter

Vægdrivhuse Halls Altan 1.33m² Aluminium Glas

Halls Altan 1.33m² Aluminium Glas

1.33m², Aluminium

1.848 kr.

Tre tips, når du skal købe vægdrivhus

Med bygningsreglement BR18 skal du ikke længere søge om tilladelse for at opføre et drivhus (eller anden sekundær bebyggelse) på op til 50 m², men vær opmærksom på at overholde byggeprocenten og de til enhver tid gældende regler:

  • Andre små bygninger som skure og legehuse kan tælle med i de maksimale 50 m²

  • Drivhuset skal overholde de byggetekniske regler

  • Lokalplaner og afstand til skel med mere skal naturligvis stadig overholdes

På bygningsreglementet.dk kan du læse de nøjagtige vejledning for sekundær bebyggelse op til 50 kvadratmeter.

Vinduerne i et vægdrivhus med automatiske vinduesåbnere åbner helt af sig selv, når temperaturen inde i drivhuset overstiger en bestemt temperatur. På den måde kan du rejse væk uden at bekymre dig om, at dine planter lider i varmen. Der findes varianter, som ikke kræver el, men som i stedet åbnes ved hjælp af automatisk ekspansion ved en bestemt temperatur.

Hvis et eller flere vinduer knuses i en storm, så mister drivhuset lidt af sin stabilitet, og vinden kan nu få endnu bedre fat i drivhuset.

Et drivhus med hærdet glas - eller sikkerhedsglas (som det også hedder) er derfor bedre sikret mod storm. Hærdet glas tåler nemlig bedre slag, vind og temperatursvingninger. Skulle det ske, at et hærdet glas går i stykker, så sker det i små og mindre skarpe stykker. Derfor anbefaler vi, at du satser på et vægdrivhus med sikkerhedsglas.

Annonce

Vild med vores nye look?

Læs alle nyhederne og giv din feedback

her.