Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Pladevibrator

(30)

En pladevibrator er umulig at undvære, hvis du er ved at anlægge terrasse eller indkørsel eller skal have lavet en havegang. Uden en pladevibrator kan du ikke gøre jorden eller underlaget fast nok til, at det kan holde til gang eller kørsel dag efter dag. Pladevibratoren sørger for at komprimere og stampe underlaget inden belægning. Du kan købe pladevibratorer i mange prisklasser. Til lejlighedsvis hobbybrug kan du vælge en mindre model, mens man ved professionelt brug har brug for en kraftigere maskine, der kan holde til lidt af hvert dag ud og dag ind. En pladevibrator leveres med en gummimåtte, der sørger for skånsom stampning af belægningssten og fliser, og samtidig virker den støjreducerende. Vibratoren kan bruges både med og uden gummimåtten.

...

Få et fast underlag med en pladevibrator

Ingen oplevelse ville være ærgerligere for den selvgjorte havemand, der endelig er blevet færdig med sit opslidende fliselægningsarbejde, end, dag for dag, at kunne se sin nye indkørsel synke længere og længere ned i undergrunden. Ved de fleste seriøse anlægningsarbejder kan man spare sig selv for mange problemer ved at sikre sig, at fundamentet er i orden.

En pladevibrator er ganske enkelt uundværlig til dette formål, hvis f.eks. projektet er en ny indkørsel, en ny garage, en ny udstue osv. Man begynder ikke at bygge eller lægge fliser, før jorden under det pågældende byggeri er plan og komprimeret. Find det bedste tilbud på din nye pladevibrator her på PriceRunner.

En vægt til hvert formål

Ved enkeltstående anlægnings- eller byggeprojekter fristes man ofte til at leje pladevibratoren frem for at investere de ekstra penge i at købe den. Men hvis man ved, at man, ved flere lejligheder, kunne få brug for den, giver det god mening at overveje et køb. Med modeller, der ikke overstiger de 100 kg., retter udvalget her på PriceRunner sig mod de opgaver, der, fordi de ikke er de største af deres slags, kan forekomme oftere.

Skal man lægge fliser, der kan tåle, at en bil kører på dem, anbefales det, at man anvender en pladevibrator på mindst 130 kg., men nyder man at anlægge udeområder, havegange og deslige, kan en mindre model være det perfekte redskab.

Lille og let eller stor til tungere opgaver?

De mindste modeller vinder, ud over på deres tilsvarende lavere pris, på deres håndterbare størrelse og lethed at manøvrere rundt. Skal man rundt mellem bede og træer, bliver man træt af en tung og uhåndterlig maskine. Til gengæld kommer nogle af disse store pladevibratorer med en løsning på transporten på fast underlag i form af et installeret sæt hjul, der kan slås ned ved lejlighed. Desuden må man undersøge muligheden for medfølgende eller tilhørende udstyr, f.eks. gummimåtten til vibrering på de lagte fliser.

Filter1

Vis