Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Havefræser

100+ produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Texas Lilli 535tg Havefræser

Texas Lilli 535tg Havefræser

Lilli 535TG havefræser er den perfekte havemakker. Med et unikt Dual-Shaft gearsystem, solidt styr, ergonomiske håndtag og transporthjul er dette en god universalfræser. Havefræseren har en stærk 212 cc TG725D motor og justerbar arbejdsbredde mellem 36/57/85 cm og 33 cm arbejdsdybde. Den er bygget op på en kraftig ramme, der gør den meget stabil under arbejdet. Motoren har intet vendegear men derimod 2 aksler ud af motoren - 1 til fremtræk og 1 til direkte til bakgear. Det betyder at bakgearsfunktionen bliver mere robust, og at man undgår slid på tandhjul, som typisk bruges på fræsere med 1 aksel ud af motoren. Motorspecifikationer:- Motormodel: TG725D- Motorproducent : Texas- Slagvolumen : 212 cc- Tankvolumen : 3,6 liter- Ydelse : 4,2 kW v. 3600 omdr. / min.- Luftfilter : Papir med skum forfilter- Cylinder antal : 1- Kølesystem : Luftkølet- Starter : Rekyl Tank information:- Motorolie : SAE 30- Motorolie kapacitet : 0,6 literDetaljer:- Arbejdsdybde : 33 cm- Knivhastighed : 160 omdr. / min.- Arbejdsbredde : 36-85 cm- Gasregulering : Ja- Delbare knive : Ja- Gear bak : 1- Gear frem : 1- LWA garanteret : 101 dB(A)- Transport hjul : Ja (manuel)

2.489 kr.

Fragt ukendt

Davidsenshop.dk Logo
Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Havefræser

Hvis man ikke orker at grave sin have igennem med hakke, skovl og spade, skal man anskaffe en havefræser. Den består af en række bevægelige og motoriserede knive eller blade, der vender jorden, så den tilføres ilt og mineraler. Havefræseren bruges typisk i en køkkenhave, hvor jorden skal vendes hvert år inden såning, eller ved omlægning og ændringer i haven. Hvis man for eksempel skal anlægge en ny græsplæne, vil det være en god ide at køre jorden igennem med en havefræser, planere den og til sidst tromle den. Der er en række forhold, man skal overveje, inden man anskaffer en havefræser.

Ha' dette i tankerne før køb

For det første skal man beslutte, hvilken størrelse den skal have, og hvor kraftig motoren skal være. Hvis man har en stor have, eller jorden er meget hård, bør man anskaffe en større og mere kraftig fræser, og hvis det er nødvendigt at komme dybt ned og vende jorden, skal knivene naturligvis have den nødvendige længde.

For det andet skal man overveje, hvor ofte havefræseren skal anvendes. Der er naturligvis forskel på, om man helt skal omlægge et stort jordstykke, eller om fræseren primært skal bruges til den årlige gennemgravning af mindre køkkenhaver eller bede. Generelt bør man ikke fræse det samme jordstykke for ofte, da det betyder, at orme og insekter dræbes til skade for planterne.

Havefræsere findes som fronttands- eller bagtands modeller. Fronttandsfræsere egner sig bedst til mindre haver, mens bagtandsmodellerne anbefales til de mere krævende opgaver. Fræserne fås både som eldrevne og benzindrevne. De eldrevne modeller er normalt lettere, men har den ulempe, at man altid har en ledning med, og risikerer at skære den over med de skarpe knive. De benzindrevne har generelt højere ydeevne, og fås i kraftige versioner med hjul. Til gengæld larmer de væsentligt mere. Uanset hvilken havefræser man vælger, er det vigtigt at tænke på sikkerheden, når man betjener den.