Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

hækkeklipper-batteri findes også i disse kategorier

hækkeklipper batteri

(247)

Batteridrevne hækkeklippere

En hækkeklipper er ikke bare en hækkeklipper. Det var måske enklere i gamle dage, hvor det var den manuelle hækkeklipper, vi brugte; der var én model, og så var det bare at gå i gang. Det er heldigvis ovre den tid; i dag findes der et stort udvalg af elektriske hækkeklippere på markedet. En elektrisk hækkeklipper er i dag ledningsfri og drives af et batteri, som kan lades op. I forhold til de første elektriske hækkeklippere med ledning, gør det det væsentligt lettere at bruge en elektrisk hækkeklipper.

Hvornår skal man klippe hæk?

Din hæk skal klippes hvert år, og helst 2 gange om året; det er de fleste haveejere vist enige i. Men hvornår? Tidligere sagde man, at hækken skulle klippes før Sankt Hans og så igen til efteråret; måske er det stadig en meget god tommelfingerregel?

Hvilken hækkeklipper skal man vælge?

Uanset, hvornår man vælger at klippe sin hæk, så er det en sandhed, at skal resultatet blive vellykket, så skal man vælge den rigtige hækkeklipper. Der er meget forskel på at have en ny, lille hæk og en gammel hæk, hvor hækplanterne efterhånden er helt træagtige, og det skal man selvfølgeligt vælge hækkeklipper i forhold til. Motorstørrelsen på hækkeklippere er forskellig, og skal passe til hækkenes størrelse; der er også forskel på, hvor tykke grene, hækkeklipperne kan klare. Læg også mærke til, at der er forskel på, hvor lang tid hækkeklipperen kan køre på en opladning.

Skal være let og rar at bruge

Det er vigtigt, at hækkeklipperen skåner dine arme og din ryg. Hækkeklipperen skal ligge godt i hånden, og det er vigtigt, at håndtaget er ergonomisk rigtigt udformet. Du skal kunne stå i en god arbejdsposition, når du klipper hæk, så arbejdet kan udføres sikkert og uden du belaster din ryg unødigt.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem