bosch-isio findes også i disse kategorier

Bosch Isio

For den fuldendte havemand vil en del af arbejdet under sol og blå himmel have karakter af perfektionering. Det drejer sig f.eks. om den endelige klipning af kanterne på plænen såvel som studsningen af havens buske og hække. Bosch tilbyder, med deres Isio-sæt, en multiklipper, der lader dig skifte ubesværet mellem kant- og buskklip uden brug af værktøj, og som er udstyret med et lithiumbatteri, der giver tilstrækkelig ydeevne og stor mobilitet. Boschs multiklipper fås hos en lang række forskellige forhandlere, og du kan overskue udbuddet her på PriceRunner.

Let og ergonomisk

Arbejdet med at studse, tilpasse og finpudse plæne og buske bør kunne gøres let og behageligt. Derfor er Boschs multiklipper designet med soft-grip-håndtag og en vægt på ca. et halvt kilo. Skiftet fra kantklipper- til buskklipperklinge kan gøres uden anvendelse af værktøj, og endelig er knivene præcisionsslebne, hvilket giver de ønskede rene snit, uden at det kræver anstrengelser fra din side.

Ligesom på deres hækkeklippere og kædesave har multiklipperen Boschs anti-blocking-system, der gør, at maskinen ufortrødent klipper videre, selv om den møder en gren, der er for tyk til at klipper over med ét hug.

Alternativer?

Multiklipperen er ikke uden alternativer. Der findes både græstrimmere, kantskærere og buskklippere. Hvorfor skulle du så alligevel placere investeringen her? Jo, for det første, fordi den giver dig to af funktionerne til éns pris. Ønsker man den mest professionelle håndtering af opgaverne, kan det give mening at se på de specialiserede maskiner, men har pengepungen også noget at skulle have sagt, kan multiklipperen være et fornuftigt valg.

En græstrimmer har, ud over en god bred skæreradius, fordelen af at kunne anvendes stående. Med en teleskopstang til multiklipperen får du samme egenskab uden sammenlagt at overgå græstrimmerens pris. Vurdér din haves behov og slå til, hvis en f.eks. en græstrimmers opgaver lige så vel kan løses af den mindre maskine, der samtidig giver dig buskklipperens funktion med i købet.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem

For at bruge PriceRunner skal du acceptere vores Cookiepolitik.

Accepter
Afvis