Pas på din grill med et Weber overtræk

Din Weber-grill bringer dig alskens fornøjelse og sommerglæde, når bøfferne syder, og duften af stegte grøntsager indvarsler en hyggelig aften under åben himmel. Er det derfor ikke rimeligt at tage sig ordentligt af grillen, når kullene er brændt ud, eller gasblusset slukket, og det danske vejr begynder at skabe sig?

Når du skal beskytte din grill mod vejrets luner, findes der heldigvis en løsning, der ser mere tjekket ud end den klassiske grønne presenning. Weber har et bredt sortiment af betræk til enhver af deres grilltyper, endda også til deres gasbeholdere, og du kan sammenligne priserne overskueligt her på PriceRunner.

Et bestemt betræk til hver grill

Hvis du har en Weber-grill, skal du ikke være bange for, at den tager skade af et stå ude i regn og blæst. Det er kvalitetsprodukter, der er konstruerede til at holde. Du anskaffer dig et betræk til din grill, fordi du vil sætte pris på, at den fremstår så ren og blank som ny, når du hiver betrækket af, når der skal kokkereres til gæsterne.

Da betrækket også er til for at se pænt ud på grillen, når den ikke anvendes, er hvert betræk lavet til én bestemt type grill, så det passer perfekt. Dog skal man være opmærksom på, at betrækket til Spirit-serien, der rigtigt nok passer denne perfekt, når det er lynet til, også passer de større Spirit-grill og visse af Genesis-modellerne, når det ikke er lynet til.

Kvalitetsprodukt fra Weber

Alle betræk er prydet af det ikoniske Weber-logo, hvilket ikke bare syner af kvalitetsbevidsthed fra din side, men også garanterer for holdbarheden af produktet. Lige som den grill, det skal beskytte, er betrækket ikke et, man slider op, da det er produceret i stærk, elastisk vinyl. Du kan være sikker på, at det betræk, der skal forlænge din grills levetid, selv lever lige så længe. Giv din grill det sidste pift, den fortjener.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem

For at bruge PriceRunner skal du acceptere vores Cookiepolitik.

Accepter
Afvis