Se det nye eksklusive gameplay fra The Day Before

Profilbillede
Matilda Hansson

Opdateret 13. april 2021

Spilmediet IGN har netop udgivet et gameplay fra det længe ventede MMO zombie-/overlevelsesspil - og det ser næsten for godt ud til at være sandt!

The Day Before

IGN har netop udgivet et gameplay fra det længe ventede MMO ('Massively Multiplayer Online Role Playing Game'), der efter planen vil blive udgivet engang i år. Spillet finder sted i en post-apokalyptisk verden, hvor overlevende skal bekæmpe zombier - og hinanden. På den måde minder spillet os om 'The Last of Us' og 'The Division'.

Gameplayet giver os et mere detaljeret indblik i den store multiplayer-verden med zombier, og hvor ren og skær overlevelse står på dagsordenen. Og det ser simpelthen fantastisk ud med spektakulær grafik og et imponerende gameplay! Man skulle næsten tro, at det er designet som et singleplayer-spil.

Men knap så overraskende er den imponerende grafik faktisk også den største udfordring ved spillet.

Andre forsøg på store MMO-spil har været lige så ambitiøse, men resultaterne har ikke været så gode. De spil har budt på masser af bugs, lag i spillet osv., som har givet en masse skuffede gamere.

Det store spørgsmål er så: Bliver det endelige produkt mon lige så lækkert, som gameplay-traileren lægger op til?
Hvad tænker du?

Kan du ikke vente på spillet? Så tjek nogle lignende spil herunder eller se alle vores populære spil.

The Last of Us: Part II

The Last of Us: Part II

4,1
fra199 kr.
100+ overvåger

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.