Tørretumblere

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

I danske hjem er kondenstørretumbler den mest almindelige tørretubler. Hvilken type tørretumbler søger du?
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

Tilbud

Tørretumblere på tilbud
AEG TR724P84R Hvid

AEG TR724P84R Hvid

3.499 kr.7.999 kr.

Power

500+ produkter

Tørretumblere LG F0RV309N1WD Hvid
Populær

LG F0RV309N1WD Hvid

Kondenstørretumbler, 60 cm, 9 kg, Energieffektiv A++

7.499 kr.
TØRRETUMBLER

Almindelige spørgsmål

En tørretumbler har en roterende tromle, ligesom en vaskemaskine har. Tromlen drejer det våde vasketøj rundt, samtidig med, at der blæses varm luft ind, så tøjet tørres.

Der findes primært tre typer tørretumblere: Kondenstørretumbler, enten med eller uden varmepumpe, og aftrækstørretumbler. Den sidstnævnte er tilsluttet ventilation og har et fnugfilter. Kondenstørretumbleren er ofte lidt billigere. Den frigiver opvarmet luft og er den mest almindelige tørretumbler i dag. En tørretumbler med varmepumpe affugter luften og genanvender varmen for at mindske energiforbruget.

I en gennemsnitlig tørretumbler er temperaturen omkring 70 grader. Det er også muligt at tumble ved lavere temperaturer, men så vil effekten selvfølgelig ikke være så stor, og det vil tage længere tid at få tøjet tørt. Tørretumblere med varmepumper arbejder ved en lavere temperatur end andre tørretumblere.

Efter tøjet er vasket, lægger du det i tørretumbleren, vælger et program og starter maskinen. Du bør sortere tøjet efter den anbefalede tørretemperatur, og du skal helst ikke tørre tykt og tungt tøj sammen med tyndere tøj, hvis du vil have optimal effekt. Foruden det, så bør du undgå at tørretumble tøj, der er af 100 % bomuld.

Annonce