Tørretumblere

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

I danske hjem er kondenstørretumbler den mest almindelige tørretubler. Hvilken type tørretumbler søger du?
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

300+ produkter

Sorter efter popularitet

Udforsk vores søgemaskine og hvordan vi rangerer produkter. Læs mere

Tørretumblere Bosch Serie | 6 WTW894A8SN Hvid
Bosch Logo
50+ overvåger

Bosch Serie | 6 WTW894A8SN Hvid

Kondenstørretumbler, 60 cm, 8 kg

6.899 kr.

4,7

TØRRETUMBLER

Almindelige spørgsmål

En tørretumbler har en roterende tromle, ligesom en vaskemaskine har. Tromlen drejer det våde vasketøj rundt, samtidig med, at der blæses varm luft ind, så tøjet tørres.

Der findes primært tre typer tørretumblere: Kondenstørretumbler, enten med eller uden varmepumpe, og aftrækstørretumbler. Den sidstnævnte er tilsluttet ventilation og har et fnugfilter. Kondenstørretumbleren er ofte lidt billigere. Den frigiver opvarmet luft og er den mest almindelige tørretumbler i dag. En tørretumbler med varmepumpe affugter luften og genanvender varmen for at mindske energiforbruget.

I en gennemsnitlig tørretumbler er temperaturen omkring 70 grader. Det er også muligt at tumble ved lavere temperaturer, men så vil effekten selvfølgelig ikke være så stor, og det vil tage længere tid at få tøjet tørt. Tørretumblere med varmepumper arbejder ved en lavere temperatur end andre tørretumblere.

Efter tøjet er vasket, lægger du det i tørretumbleren, vælger et program og starter maskinen. Du bør sortere tøjet efter den anbefalede tørretemperatur, og du skal helst ikke tørre tykt og tungt tøj sammen med tyndere tøj, hvis du vil have optimal effekt. Foruden det, så bør du undgå at tørretumble tøj, der er af 100 % bomuld.

Annonce