Se alle de nye LG-produkter på 9 minutter

Profilbillede

Opdateret 12. januar 2021

LG har netop præsenteret de kommende produkter til CES 2021, herunder en bærbar luftrenser, et køleskab med UV-teknologi og den meget omtalte telefon med rulbar skærm. Se alle produkterne på 9 minutter her!

Ud af de mange præsenterede produkter, er disse tre vores højdepunkter fra eventet:

1. Bærbare og transportable luftrensere

LG har skabt en bærbar luftrenser, der kan prale af en teknologi lignende producentens større luftrensningsenheder. Den bærbare luftrenser sidder over hagen, munden og næsen som en ansigtsmaske og er fastgjort omkring ørerne.

Derudover har LG også fremstillet en transportabel luftrenser, der kan tages med dig rundt og bruges hvor som helst, fra dit skrivebord til din bil.

2. Det nye side by side køleskab

Den forbedrede køleskabsmodel vil nu inkludere et forbedret InstaView-design. Det betyder, at køleskabsdøren bliver gennemsigtig, hvis du banker på den, så du kan se, hvad der er inde i dit køleskab uden at åbne det. Køleskabet vil også være i stand til at fremstille tre forskellige slagt is, herunder runde isterninger, som du kan nyde i din drink. Derudover er tilføjet UV nano-teknologi direkte i vanddispenseren, så vandet renses ved hjælp af UV-lys.

3. Rulbar LG-telefon

LG teaser en ny telefon med en rulbar skærm. Enheden fungerer som en telefon, der kan udvides til næsten dobbelt størrelse ved hjælp af en rulbar teknologi, så du i bund og grund får en større skærm, men med den ekstra fordel ved en mere bærbar enhed. Denne teknologi er unik og måske et mere praktisk alternativ til de foldbare skærme.

Hvilket produkt er du mest spændt på? Fortæl os om det i en kommentar herunder!

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.