Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Samarbejde

Sharing is Caring

Her samler vi indhold og andet materiale, som vi har produceret i samarbejde med forskellige indholdsskabere, ambassadører og influencers. Bliv klogere på PriceRunners funktioner ved at høre om andres tips og oplevelser. Og bliv inspireret af engagerede og dygtige personer, der sætter ord på deres forskellige projekter og interesser.

Mascha Vang

Mascha Vang er en dansk tv-personlighed, forretningskvinde og indehaver af en af Danmarks største blogs. På sin blog deler hun ud af sit liv, både i rampelyset med masser af glamour, men også hjemme fra hendes skønne hus i Kolding.

Købsguides og tips

Herunder finder du alle Maschas indlæg på PriceRunner.

Simone Tajmer

Mit navn er Simone Tajmer, og jeg er en ung kvinde sidst i 20'erne med fart på. Jeg bor i København sammen med min forlovede Gamal og min nyfødte søn Gabriel.

Som ung selvstændig erhvervsdrivende på 9. år beretter jeg på min blog om min hverdag, det at springe ud i noget nyt, hvordan jeg tackler hverdagen og hvordan jeg sætter mål og altid når dem. Jeg elsker at arbejde med et positivt mindset og dele min glæde og passion med andre. Udover det så har jeg en kæmpe passion for mode, interiør, sundhed og rejser.

Købsguides og tips

Herunder finder du alle Simones indlæg på PriceRunner.