Sharing is Caring

Her samler vi indhold og andet materiale, som vi har produceret i samarbejde med forskellige indholdsskabere, ambassadører og influencers.

Bliv klogere på PriceRunners funktioner ved at høre om andres tips og oplevelser. Og bliv inspireret af engagerede og dygtige personer, der sætter ord på deres forskellige projekter og interesser.

Simone Tajmer

Mit navn er Simone Tajmer, og jeg er en ung kvinde sidst i 20'erne med fart på. Jeg bor i København sammen med min forlovede Gamal og min nyfødte søn Gabriel.

Som ung selvstændig erhvervsdrivende på 9. år beretter jeg på min blog om min hverdag, det at springe ud i noget nyt, hvordan jeg tackler hverdagen og hvordan jeg sætter mål og altid når dem. Jeg elsker at arbejde med et positivt mindset og dele min glæde og passion med andre. Udover det så har jeg en kæmpe passion for mode, interiør, sundhed og rejser.

Købsguides og tips

Her finder du Simones indlæg på PriceRunner:

PriceRunner Podcast: Entusiasterne

Vi har mødt mennesker, der brænder for noget - deres gadgets, deres livsstil, deres hobby eller deres job. Mennesker med en passion for noget særligt. Entusiaster, simpelthen.

Lyt til podcasten her

Afsnit 1: The swag knitter

https://www.pricerunner.dk/bo/danmarks-vildeste-strikker-er-en-mand

"Strik mens du tør det!" For otte år siden elskede skolelæreren Koushi, der var en rigtig popdreng med masser af bling-bling, at citere Nik & Jay på den efterskole, han arbejdede på. Men så fik han garn og et sæt strikkepinde i hænderne...

Lyt til afsnittet

Afsnit i podcasten

Lifestyle - inspiration og tips

Must-haves som giver det dér ekstra i hverdagen og muligheden for at koble fra - med tips fra Joe Lesina, Sif Orellana, Nina Kornilova, Andy Gray og Frederik Nonnemann!

Temaet fotografering

Her deler Jonas Togo, Linnéa Funk og Till Daling deres tips og favoritter inden for temaet 'Fotografering'.

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.