Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Gul Bådudstyr

Relaterede butikstilbud

GUL HYDR8 JOLLEVEST / SVØMMEVEST

GUL HYDR8 JOLLEVEST / SVØMMEVEST

GUL HYDR8 JOLLEVEST / SVØMMEVEST. Svømmevest med fantastisk pasform til forskellige former for vandsport. For eksempel jollesejlads, skiffsejlads, kølbådssejlads, windsurfing, kajak, med videre.. Vesten har en rummelig lomme med velcrolukning på forsiden, hvor du kan opbevare nøgler, energibar og andet.. Smart udskæring nederst på forsiden giver dig god plads til trapezkrogen, når du bruger vesten til skiff-sejlads, windsurfing, stand up paddle m.v.. Specielt bånd på vestens inderside sikrer at vesten ikke kravler op når du bevæger under vandsportsaktiviteten. OBS. Vesten kan variere i farverne Gul/Blå/Sort.. Med denne svømmevest har du usædvanlig god bevægelsesfrihed hvilket du har stor gavn af ved foreksempel sejlads, SUP, kajak m.v.. Vesten er forberedt til at du kan montere smart vandbeholder på ryggen, så du kan drikke vand under aktiviteten. Elastik ved skulderstropper. Elastik og justerbare stropper i begge sider. Lynlås og klikspænde i den ene side gør det let af tage vesten på og af. Hvad er en svømmevest?. Svømmevesten opfylder de strenge karv til EN ISO 12402-5, vesten har opdrift på 50N. Svømmevesten er kun beregnet til personer der kan svømme, og til brug i roligt vand, med hjælp i nærheden.. Vesten har begrænset beskyttelse mod drukning, og svømmevesten er derfor ikke en redningsvest. Junior - 30-40 kg. - Brystmål 80-85 cm. XSmall - 35-45 kg. - Brystmål 85-90 cm. Small - 40-60 kg. - Brystmål 90-95 cm. Medium - 60-70 kg. - Brystmål 95-105 cm. Large - 70+ kg. - Brystmål 105-115 cm. XLarge - 70+ kg. - Brystmål 115-125 cm. XXLarge - 70+ kg. - Brystmål 125-135 cm. XXLarge - 70+ kg. - Brystmål 135-145 cm.
600 kr.
669 kr.inkl. fragt

Aarhus Sea Shop

Gul fortøjningsbøje

Gul fortøjningsbøje

Gul fortøjningsbøje fra Danfender m. gennemgående jernstang og ring. Dia: 810 mm. Lgd.: 1700 Omkreds ("/mm): 100/2540 Opdrift kg.: 250
2.221 kr.

Marineworld

Gul Auto Shampoo

Gul Auto Shampoo

Gul Auto Shampoo er en fantastisk vedligeholdelses shampoo med voks. Shampooen er udviklet til at have en god vaskeeffekt, samtidig med at den ikke går ind og fjerner noget som helst af polermidler eller lakforseglinger, men i stedet supplerer overfladen med et lag voks af højeste kvalitet.
172 kr.

Jydskautomakeup

Gul Rilsan Vaskebørste træ, lang 45 cm

Gul Rilsan Vaskebørste træ, lang 45 cm

Gul Rilsan Vaskebørste med træskaft er en håndlavet topkvalitets vaskebørste til billakker og andre sarte overflader. Denne kvalitets vaskebørste er med meget fine og bløde hår og er derfor fantastisk til sarte billakker man ikke ønsker at ridse. Vaskebørsten er 45 cm lang og selve vaskefladen 20 cm
199 kr.

Jydskautomakeup

Gul Rilsan Vaskebørste træ, kort 28 cm

Gul Rilsan Vaskebørste træ, kort 28 cm

Gul Rilsan Vaskebørste med træskaft er en håndlavet topkvalitets vaskebørste til billakker og andre sarte overflader. Denne kvalitets vaskebørste er med meget fine og bløde hår og er derfor fantastisk til sarte billakker man ikke ønsker at ridse. Vaskebørsten er 28 cm lang og selv vaskefladen er 14 cm.
199 kr.

Jydskautomakeup

Profilbillede
Carl N·Kategoriansvarlig for Bådudstyr